Ειδικό Δικαστήριο: Απαλλαγή Ν. Παππά, Καλογρίτσα πρότεινε η εισαγγελέας

Ειδικό Δικαστήριο: Απαλλαγή Ν. Παππά, Καλογρίτσα πρότεινε η εισαγγελέας

Πηγή: Eurokinissi

Να απαλλαγούν από τις κατηγορίες που τους αποδίδονται ο Νίκος Παππάς και Χρήστος Καλογρίτσας, οι οποίοι δικάζονται για παράβαση καθήκοντος και συνεργεία στο ίδιο αδίκημα για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών ζήτησε από το Ειδικό Δικαστήριο η εισαγγελέας της έδρας Όλγα Σμυρλή.

“Ο Νικος Παππάς δεν διέπραξε το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος . Ούτε ο Καλογρίτσας διεπραξε τη συνέργεια στο αδίκημα αυτό” ανέφερε η εισαγγελέας της έδρας Ολγα Σμυρλή.

“Η πρόταση των 2 Εισαγγελέων του Αρείου Πάγου επιβεβαιώνει ότι αυτό που τελικά αποδείχθηκε στην ακροαματική διαδικασία είναι ότι η παρούσα υπόθεση αποτελεί μία πολιτική προσπάθεια εργαλειοποίησης της Δικαιοσύνης. Κατηγορούμενος δεν είναι ο Ν. Παππάς αλλά η πολιτική του. Και στόχος είναι η εξυπηρέτηση μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων, η δημιουργία πολιτικής αντιπαράθεσης και ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης από τα πραγματικά πολιτικά και νομικά σκάνδαλα που κυριαρχούν με τη δημιουργία ψευδών πολιτικών συμψηφισμών σε αυτά, και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο”, αναέφερε με δηλωσή του ο συνήγορος του Νικ. Παππά, Βαγγ. Γεωργακόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play