Άδωνις: Συνεργείο εκβιασμών εναντίον μου, ο ΣΥΡΙΖΑ

Άδωνις: Συνεργείο εκβιασμών εναντίον μου, ο ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή: Αρχείου

Στο «συνεργείο εκβιασμών», που  είχε στηθεί εναντίον του από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης κατά την παρουσία του σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αττική

Στο «συνεργείο εκβιασμών», που  είχε στηθεί εναντίον του από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αναφέρθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης κατά την παρουσία του σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αττική. Ο κ. Γεωργιάδης έκανε, επίσης, ιδιαίτερη μνεία στα έργα που δρομολόγησε και πραγματοποίησε ως Υπουργός της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης έκανε λόγο στους «εκβιασμούς και τις χυδαιότητες του ΣΥΡΙΖΑ». Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ μίλησε για «συνεργείο εκβιασμών». Και «αυτό το συνεργείο το είχε στήσει η προηγούμενη κυβέρνηση».

Ο Υπουργός επέμεινε στο έργο που υλοποιήθηκε σε αυτά τα τέσσερα χρόνια και ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην επαναλειτουργία των ναυπηγείων Ελευσίνας, για τα οποία ο κ. Γεωργιάδης είπε: «Ήταν η μεγαλύτερη δέσμευσή μου πριν από τέσσερα χρόνια και είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που η δέσμευση αυτή μετουσιώθηκε σε έργο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε, ακόμη, στην, κατάμεστη από φίλους και μέλη της Νέας Δημοκρατίας, αίθουσα για τα ειδικά αναπτυξιακά προγράμματα στην Δυτική Αττική, του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ξεχωριστή μνεία έγινε για τον Δήμο Φυλής, τον Δήμο Ασπροπύργου, την περιοχή της Μάνδρας και της Ελευσίνας. «Εγκρίναμε όλα τα έργα που μας έφεραν και μας ζήτησαν οι δήμαρχοι της Δυτικής Αττικής», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play