ΠΑΣΟΚ: Γεμάτο από περιοδείες το πρόγραμμα Ανδρουλάκη

ΠΑΣΟΚ: Γεμάτο από περιοδείες το πρόγραμμα Ανδρουλάκη

Πηγή: Αρχείου

Με την 9η Απριλίου να θεωρείται η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών, στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν βάλει κάτω το ημερολόγιο και σχεδιάζουν το πρόγραμμα περιοδειών του Νίκου Ανδρουλάκη

Με την 9η Απριλίου να θεωρείται η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών, στη Χαριλάου Τρικούπη έχουν βάλει κάτω το ημερολόγιο και σχεδιάζουν το πρόγραμμα περιοδειών του Νίκου Ανδρουλάκη, με στόχο να καλυφθούν οι περιοχές της χώρας τις οποίες δεν έχει επισκεφθεί μέχρι τώρα και, παράλληλα, να οργανωθούν εκδηλώσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της Αττικής. Το πρόγραμμα περιοδειών που σχεδιάζεται αυτές τις μέρες θα ξεκινήσει την 1η Μαρτίου από τη Λέσβο. Θα ακολουθήσουν επισκέψεις σε Πύργο και Αγρίνιο, ενώ προγραμματίζεται μεγάλη εκδήλωση στο Περιστέρι για τις 10 Μαρτίου, ημερομηνία που πιθανολογείται ότι θα ανακοινωθεί η διάλυση της Βουλής και η προκήρυξη εκλογών. Στο πρόγραμμα έχουν μπει ακόμη τα Τρίκαλα, η Κοζάνη, τα Ιωάννινα και η Λάρισα. Για την τελευταία εβδομάδα πριν από την Κυριακή 9 Απριλίου προγραμματίζονται προεκλογικές συγκεντρώσεις στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα, στην Αθήνα την Τετάρτη και ολοκλήρωση της προεκλογικής εκστρατείας στο Ηράκλειο της Κρήτης την Παρασκευή πριν από την Κυριακή των εκλογών.

Από το ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας χθες την επίσκεψη του Αμερικανού υπουργού Εξωτερικών Αντονι Μπλίνκεν στην Αθήνα, υπογράμμισαν σε ανακοίνωσή τους ότι «η ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ οφείλει να λαμβάνει πάντα υπόψη ότι δεν νοούνται ίσες αποστάσεις απέναντι σε μια χώρα που σέβεται το διεθνές δίκαιο και εκείνη που το καταπατά. Γι’ αυτό και πάγια θέση μας είναι πως δεν πρέπει να υπογράφονται νέα εξοπλιστικά προγράμματα με χώρες που λειτουργούν αναθεωρητικά και αποσταθεροποιητικά».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play