Άδωνις: Ο Ελληνικός Λαός και ο λαός του Ζαραλίκου

Άδωνις: Ο Ελληνικός Λαός και ο λαός του Ζαραλίκου

Πηγή: Αρχείου

Γνωστοί, στενοί και συφρηλατημένοι οι δεσμοί του κ. Χριστοφόρου Ζαραλίκου με τον Λαό, όπως ο ίδιος ο καλλιτέχνης ισχυρίζεται. Τον επικαλείται τόσο συχνά ο ίδιος ο καλλιτέχνης, άλλωστε.

Γνωστοί, στενοί και συφρηλατημένοι οι δεσμοί του κ. Χριστοφόρου Ζαραλίκου με τον Λαό, όπως ο ίδιος ο καλλιτέχνης ισχυρίζεται. Τον επικαλείται τόσο συχνά ο ίδιος ο καλλιτέχνης, άλλωστε. Τον επικαλείται όταν αναφέρεται στο Πολυτεχνείο και τονίζει – εύλογα – ότι το Πολυτεχνείο ζει γιατί το κάνει ο Λαός. Τον επικαλείται όταν καλεί σε συναυλίες ίσων αποστάσεων ανάμεσα σε Ρωσία και Ουκρανία και υμνεί το «φιλειρηνικό πνεύμα» του Λαού. Τον επικαλείται όταν τιτιβίζει και αποφαίνεται ότι κανένας μόνος, τα σπίτια του Λαού τα σώζει ο Λαός.

Στο νέο βιντεάκι του «λαοπροβλήτου» καλλιτέχνη, διάρκειας πενήντα δευτερολέπτων, ο αφοσιωμένος και άδολος υποστηρικτής των λαϊκών δικαίων κ. Ζαραλίκος, ηθοποιός λαμπρής κατάρτισης και υψηλών υποκριτικών επιτευγμάτων, χαρακτηρίζει – μεμιάς! – τον Υπουργό Ανάπτυξης και Υποδομών κ. Άδωνι Γεωργιάδη «πρόσωπο ιδιαιτέρως μισητό» και έτσι, ξεχωρίζει από την αρχή του καλλιτεχνήματος ότι βρίσκεται με τη «σωστή πλευρά της Ιστορίας», με τους πολλούς, με τις μάζες και με τον Λαό.

Και χάρη σε αυτήν την ιερή την λαϊκότητα, την ευλογημένη από χρόνια ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο, αυτήν που δεν λαθεύει ποτέ στην κρίση της, περνά στο δεύτερο κεραυνοβόλο χτύπημα εναντίον του αμετανόητα «κακού, δεξιού και φιλελεύθερου» Άδωνι. Ο θεατής πληροφορείται ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης καλείται – αυτολεξεί – «να κόψει το λαιμό του δημοσίως και σε ζωντανή σύνδεση, αφού έτσι θα έχει ακόμη περισσότερο κόσμο στις συγκεντρώσεις του και θα γεμίζει το ΟΑΚΑ».

Το τρίτο κωμικό επίτευγμα του κ. Χριστοφόρου Ζαραλίκου, του αφιλοκερδώς ταγμένου στην «υπόθεση του Λαού» και της ακαταπόνητης προώθησης των συμφερόντων του, είναι να ζητήσει από τον Υπουργό και βουλευτή Αθηνών κ. Άδωνι Γεωργιάδη να «αυτοκτονήσει με περίστροφο ενώπιον του αρχηγού του», δηλαδή του… Αδόλφου Χίτλερ. Έτσι πληροφούμαστε από τον χαμηλών τόνων και εγνωσμένου ήθους καλλιτέχνη ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης δεν είναι στέλεχος δημοκρατικής αλλά ναζιστικής κυβέρνησης και ότι ο πολιτικός του προϊστάμενος δεν είναι κάποιος εκλεγμένος από τον Λαό, ο Μητσοτάκης ας πούμε, αλλά κάποιο πολιτικό συνώνυμο του Χίτλερ.

Δεν είναι απόλυτα σαφές πώς εννοεί ο κ. Ζαραλίκος τον Λαό και τα λαϊκά συμφέροντα που αρέσκεται να λέει ότι εκπροσωπεί. Βέβαιον όμως είναι ότι ο ελληνικός Λαός δεν συνηθίζει να εκτοξεύει τόσες πολλές και τόσο βαριές κατηγορίες μέσα από βιντεάκια διαρκείας μόλις 49 δευτερολέπτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play