Άδωνις: Στην Δικαιοσύνη ο Ζαραλίκος

Άδωνις: Στην Δικαιοσύνη ο Ζαραλίκος

Πηγή: Διαδίκτυο

Το αρχικό ξάφνιασμα από την διαδικτυακή χυδαιολογία του Χριστόφορου Ζαραλίκο διαδέχτηκαν ο θυμός και η απορία κάθε δημοκρατικού πολίτη.

Το αρχικό ξάφνιασμα από την διαδικτυακή χυδαιολογία του Χριστόφορου Ζαραλίκο διαδέχτηκαν ο θυμός και η απορία κάθε δημοκρατικού πολίτη. Υπάρχει κωμικός εν έτει 2023, σε ώριμη ηλικία, που ξεπερνά κάθε όριο καλοπροαίρετης κριτικής και ευπρόσδεκτης σάτιρας για να επιδοθεί σε ένα τέτοιο όργιο αισχρών και σεξιστικών υπονοουμένων; Ο Χ. Ζαραλίκος, θλιβερός και καλλιτεχνικά χυδαίος,  απέδειξε ότι υπάρχει, και δεν είναι άλλος από τον  ίδιο.

Γιατί αυτό που επιχειρείται μέσα σε ένα  πρόχειρο βιντεάκι μόλις 49 δευτερολέπτων από τον χυδαιολόγο καλλιτέχνη, είναι μια απέλπιδα και ευτελής προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του Υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αντιπρόεδρο της ΝΔ κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Ο Χ. Ζαραλίκος, με το πλαστικό «προοδευτικό» ύφος χιουμορίστα επιπέδου ιταλικής βιντεοκασέτας του ΄70, δηλώνει έκπληκτος με την κοσμοσυρροή που σημειώθηκε για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας για το πολιτικό γραφείο του κ. Γεωργιάδη, αφήνει τα ευτελέστερα σεξιστικά υπονοούμενα που ταιριάζουν σε κακομαθημένο αμούστακο ανήλικο και όχι βέβαια, σε μεσόκοπο και πνευματικά ώριμο καλλιτέχνη και φθάνει ακόμη και στο έσχατο σημείο να επιχειρεί παραλληλισμούς ανάμεσα στον βουλευτή και Υπουργό κ. Γεωργιάδη και τον ναζισμό και την δολοφονία του…Αδόλφου Χίτλερ.

Κι όμως, το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει στην πραγματικότητα με την περίπτωση του κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Ο βουλευτής, Υπουργός και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είναι και αισθάνεται ευλογημένος που είναι παντρεμένος με την κ. Ευγενία Πασχαλίδου, μια εξαίρετη συνθέτρια και κοινωνικά αποδεκτή διευθύντρια ορχήστρας, η οποία του έχει χαρίσει δύο υγιή και λαμπρά παιδιά, και έτσι, ο κ. Γεωργιάδης δεν νοιώθει να τον ακουμπούν ούτε κατά διάνοια τα σεξιστικά υπονοούμενα. Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης είναι επιπλέον εκλεγμένος από την ψήφο των συμπολιτών στον βόρειο τομέα της Αθήνας και έχει τιμηθεί από τον λαοπρόβλητο πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη με το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και με το αξίωμα του Αντιπροέδρου του κυβερνώντος κόμματος. Είναι συνεπώς μάλλον αναμενόμενο να συρρέουν χιλιάδες φίλοι και οργανωμένα μέλη της ΝΔ στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιττας για το πολιτικό γραφείο του.

Επόμενο είναι λοιπόν ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης να αισθάνεται χυδαία προσβεβλημένος και να επιζητεί το δίκαιο και την αποκατάσταση της τιμής και της υπόληψής του στην Δικαιοσύνη της Χώρας. «Μη έχοντας άλλη δυνατότητα άμυνας, ασκώ στο ακέραιο κάθε νόμιμο δικαίωμά μου ως πολίτης και ιδιαίτερα ως πατέρας κι ως εκ τούτου προσφεύγω στη Δικαιοσύνη», τόνισε στην ανακοίνωσή του ο κ. Γεωργιάδης. Για έναν δημοκρατικό πολίτη και πολιτικό, η Δικαιοσύνη είναι μονόδρομος για περιστατικά επιπέδου Ζαρολίκου.

Επόμενο βήμα δεν μπορεί πλέον παρά να είναι να διερευνηθούν ποια πρόσωπα και ποιες δυνάμεις βρίσκονται, πιθανώς,. πίσω από το ρυπαρό βιντεάκι του Χριστόφορου Ζαρολίκου. Γιατί το ζήτημα που διανοίγεται τώρα και θα εξεταστεί και δικαστικά, είναι ποιες είναι οι δυνάμεις και τα πρόσωπα που, ενδεχομένως, επενδύουν σε αυτήν την ανήκουστη ρητορική μίσους για την αποκόμιση ατομικών ή και κομματικών κερδών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play