Ερντογάν με Μπατχτσελί: όοσι ευθύνονται θα πληρώσουν για τα θύματα των σεισμών

Ερντογάν με Μπατχτσελί: όοσι ευθύνονται θα πληρώσουν για τα θύματα των σεισμών

Πηγή: Twitter- @Akparti

«Είναι καθήκον μας να θέσουμε τους παραβάτες προ των ευθυνών τους ενώπιον του νόμου», δήλωσε ο Ερντογάν στη νότια επαρχία Οσμανίγιε

Ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν υποσχέθηκε σήμερα να θέσει προ των ευθυνών τους όσους ευθύνονται για τους περισσότερους από 41.000 θανάτους από τους καταστροφικούς σεισμούς που έπληξαν τον νότο της χώρας πριν από δύο και πλέον εβδομάδες.

«Είναι καθήκον μας να θέσουμε τους παραβάτες προ των ευθυνών τους ενώπιον του νόμου», δήλωσε ο Ερντογάν στη νότια επαρχία Οσμανίγιε όπου πραγματοποίησε περιοδεία έχοντας μαζί του, για δεύτερη φορά τον αρχηγό των Γκρίζων Λύκων, υπερεθνικιστή Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Οι κοινές εμφανίσεις Μπαχτσελί – Ερντογάν ήδη δύο φορές στις πληγείσες περιοχές δεν ξεκίνησαν ούτε τυχαία ούτε ξαφνικά. Σύμφωνα με την Hurriyet, οι δύο πολιτικοί άνδρες συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά τους καταστροφικούς σεισμούς στο προεδρικό μέγαρο στις 16 Φεβρουαρίου, κεκλεισμένων των θυρών και συζητούσαν για μία ώρα. Δεν έγινε γνωστό ποιο ήταν το αντικείμενο της συνάντησης αλλά από τη συνέχεια προκύπτει ότι μάλλον συμφώνησαν σε κοινή προεκλογική εκστρατεία μέσα στα συντρίμμια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play