Ευαγγελία Συριοπούλου: «Μόλις βγήκε θετικό το τεστ εγκυμοσύνης, με τα μάτια τα είπαμε όλα!» [vid]

Ευαγγελία Συριοπούλου: «Μόλις βγήκε θετικό το τεστ εγκυμοσύνης, με τα μάτια τα είπαμε όλα!» [vid]

Πηγή: okmag.gr

Ευαγγελία Συριοπούλου: Τη μέρα που γέννησα πήγα για ψώνια, εκεί με έπιασαν οι πρώτοι πόνοι, μετά για φαγητό, βγάλαμε βόλτα το σκύλο και μπήκα στο μαιευτήριο έτοιμη για γέννα

Η Ευαγγελία Συριοπούλου που το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί φέτος στον ρόλο της Μιράντας στον Παράδεισο των Κυριών, συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου με πολλές εκπλήξεις να την περιμένουν στο πλατό.Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη σχέση που έχει με τον σύζυγό της Στράτο Πατσατζή και την εμπειρία της από την αρχή της εγκυμοσύνης της μέχρι τη στιγμή που έφερε στον κόσμο τον γιο της, Νικόλα. Όπως είπε ο σύντροφός της δεν θέλει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας: «Ο Στράτος δεν θέλει καθόλου τη δημοσιότητα, τον παρακαλάω να πάμε μαζί σε παραστάσεις και μόλις δει του φωτογράφους, εξαφανίζεται», γεγονός που το έχει σεβαστεί μέχρ τώρα.

View this post on Instagram

A post shared by evagelia_siriopoulou (@evagelia_siriopoulou_official)

Το πρώτο διάστημα της εκγυμοσύνης της, η Ευαγγελία Συριοπούλου είχε αρκετό στρες, όπως παραδέχτηκε: «Είχα στρες στην αρχή της εγκυμοσύνης από την ευθύνη, είπα «Ευαγγελία αλλάζει η ζωή». Ενώ όταν είχε τα πρώτα σημάδια, ο Στράτος πήγε αμέσως στο φαρκαμείο να προμηθευτεί το κατάλληλο τεστ εγκυμοσύνης: «Ήμασταν μαζί στο σπίτι μας, το κατάλαβα απευθείας ότι κάτι δεν πάει καλά στην υποψία ότι είμαι έγκυος έφυγε σαν σφαίρα να πάει στο φαρμακείο δεν άντεξε χα περιμένει να ξημερώσει. Μόλις βγήκε το τεστ κοιταζόμαστε στα μάτια ήταν σαν τα τα είπαμε όλα, ήταν μία πολύ συγκινητική στιγμή. Και από την άλλη μέρα ήταν λες και όλα ήταν φωτεινά. Οι πρώτοι που το είπαμε ήταν οι γονείς μας. Το είπαμε στους δύο μήνες», πρόσθεσε η Ευαγγελία Συριοπούλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου μιλά για τη γέννηση του γιου της:

Το διάστημα της εκγυμοσύνης της κύλησε πολύ ομαλά :«Είχα πάρα πολύ καλή εγκυμοσύνη, ήταν και καλοκαιράκι, πηγαίναμε για μπάνια», αλλά και όταν ήρθε η ώρα της γέννας, η Ευαγγελία Συριοπούλου ήταν πολύ χαλαρή και ήρεμη. Συγκεκριμένα για την ημέρα που γέννησε είπε: «Ήθελα να πάω να πάρω κάτι παπλώματα, είχα μπει σε μία διαδικασία άμυνας. Πήρα παραμάσχαλα κάτι παπλώματα, μετά πήγαμε να φάμε σε ταβέρνα. Κι αργότερα λέω του Στράτου πάμε να βγάλουμε τον σκύλο βόλτα γιατί έχω ακούσει ότι περπάτημα κάνει καλό. Έτσι έφτασα στο νοσοκομείο με διαστολή 8. Ήμουν έτοιμη, σε 20 λεπτά γέννησα φυσιολογικά», ομολόγησε η ηθοποιός. Αλλά και η πρώτη επαφή με τον γιο της ήταν πολύ συγκινητική: «Τη στιγμή που κράτησα τον γιο μου στην αγκαλιά μου τα συναισθήματα με πλημμύρισαν. Δεν υπάρχουν λόγια», δήλωσε η Ευαγγελία Συριοπούλου στο The 2Night Show.

Παράλληλα μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών», αν και ο δικός της παράδεισος είναι το πρόσωπο του γιου της, Νικόλα. Παραδέχτηκε πως στα γυρίσματα είναι πολύ ευσυγκίνητη και κλαίει. Το αντιμετωπίζει όμως με χιούμορ κάνοντας πλάκες στους συμπρωταγωνιστές της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play