Η Ανδρομάχη τραγούδησε το «Παράλληλη αγάπη», μόλις έφυγε η Χριστίνα Σάλτη [vid]

Η Ανδρομάχη τραγούδησε το «Παράλληλη αγάπη», μόλις έφυγε η Χριστίνα Σάλτη [vid]

Πηγή: Fthis.gr

Η Χριστίνα Σάλτη, λίγα λεπτά μετά την απονομή του χρυσού άλμπουμ στον Νίκο Απέργη, αποχώρησε από το Cabaret, ενώ στη συνέχεια φίλοι ανέβηκαν στη σκηνή και μεταξύ αυτών ήταν και η Ανδρομάχη, η οποία όπως ήταν φυσικό της ζητήθηκε να πει το «Παράλληλη αγάπη» για το οποίο είχε ξεσπάσει σάλος την προηγούμενη εβδομάδα.

Την Ανδρομάχη συνάντησαν η κάμερα του Breakfast@Star και η ρεπόρτερ Μυρσίνη Κοντού. Η νεαρή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για την πρόσφατη διαμάχη της με τον Κώστα Μηλιωτάκη, με αφορμή την κυκλοφορία του τραγουδιού «Παράλληλη Αγάπη» από την ίδια αλλά και τη Χριστίνα Σάλτη.

View this post on Instagram

A post shared by Andromachi Dimitropoulou ✨ (@andromache_dim)

«Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις ότι οι άνθρωποι που σε ακούν εκτιμούν τη δουλειά σου και την αγκαλιάζουν. Λύθηκε το θέμα, όποιο κι αν ήταν. Η Χριστίνα κυκλοφόρησε το τραγούδι, της εύχομαι καλή επιτυχία, να σκίσει» δήλωσε η Ανδρομάχη και πρόσθεσε: «Εγώ θα ανεβάσω το cover μου στο YouTube… τέλος καλό όλα καλά».

«Εγώ έλεγα την αλήθεια μου. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται» τονίζει η τραγουδίστρια.

Ήρθε σε επικοινωνία με τον συνθέτη του τραγουδιού αλλά και με την Άντζυ Σαμίου, που το ερμήνευσε πρώτη το 1999; Η Ανδρομάχη απαντά:

«Μιλήσαμε ήρεμα με τον Κώστα Μηλιωτάκη, γιατί είμαστε ήρεμοι άνθρωποι. Ήταν πολύ αχρείαστο αυτό που είχε γίνει. Το λύσαμε και κέρδισε η μουσική, η αγάπη για αυτό που κάνουμε. Με την κυρία Σαμίου ανταλλάξαμε κάποια σχόλια, δεν μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Θα χαρώ πολύ να μιλήσουμε και να ακούσω τι έχει να μου πει, να πάρω όλα αυτά που έχει να μου δώσει».

Τέλος, η Ανδρομάχη αναφέρεται και στην επικοινωνία που είχε με τη Χριστίνα Σάλτη, λέγοντας: «Είδα τη Χριστίνα αφού ανέβασα το βίντεο και άρχισε να γίνεται όλο αυτό. Είχε έρθει εκείνη τη βδομάδα στο μαγαζί και τα είπαμε λίγο εκεί πολύ γρήγορα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play