ΠΑΝΙΚΟΣ στο MSR Καραβάτου: «Δεν θα λέτε τέτοιες λέξεις εδώ μέσα, στα σπίτια σας αυτά» [vid]

ΠΑΝΙΚΟΣ στο MSR Καραβάτου: «Δεν θα λέτε τέτοιες λέξεις εδώ μέσα, στα σπίτια σας αυτά» [vid]

Πηγή: Tothemaonline

Χαμός στο πλατό του MSR. Η Βασιλική είπε βούρλο συμπαίκτρια της και ο Στέλιος Κουδουνάρης έγινε έξαλλος.

Το My Style Rocks επέστρεψε στον ΣΚΑΙ με νέο επεισόδιο το απόγευμα της Τρίτης (21/02) με τις διαγωνιζόμενες να καλούνται να δημιουργήσουν εμφανίσεις ακολουθώντας τους κανόνες του ανδρόγυνου στιλ.

View this post on Instagram

A post shared by My Style Rocks Greece (@grmystylerocks)

Οι παίκτριες αντάλλαξαν και πάλι χαμηλές βαθμολογίες, ωστόσο η κατάσταση ξέφυγε στο πλατό του show μόδας, όταν “έλυσαν τις διαφορές” τους μπροστά στους κριτές, με τη Ρέινα να ζητάει εξηγήσεις από τη Βασιλική γιατί βαθμολόγησε με 1 το δικό της look και με 4 την εμφάνιση της Emilia, καθώς όπως υποστήριξε είχαν μεγάλες ομοιότητες. Στη συζήτηση μπήκε και η Χριστιάννα η οποία ήρθε σε σύγκρουση με τη Βασιλική και πάλι για τις βαθμολογίες.

Ωστόσο, στο τέλος του διαλόγου τους η Βασιλική αποκάλεσε “βούρλο” τη Χριστιάννα, προκαλώντας την έντονη αντίδραση παρουσιάστριας και κριτικής επιτροπής.

“Αυτό είναι απαράδεκτο. Με συγχωρείτε πάρα πολύ, αλλά είμαστε όλοι μεγάλοι άνθρωπο εδώ πέρα”, είπε φανερά ενοχλημένη η Κατερίνα Καραβάτου, με τον Δημήτρη Σκουλό να λέει στη Βασιλική να ζητήσει “συγγνώμη” στη Χριστιάννα για τον χαρακτηρισμό και όχι στην παρουσιάστρια ή στους κριτές.

Τότε, τον λόγο πήρε ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο οποίος βγήκε από τα ρούχα του, λέγοντας με έντονο ύφος: “Όχι! Εδώ μέσα δεν θα λέτε τέτοιες λέξεις, όλα έχουν και ένα όριο. Στα σπίτια σας αυτά!”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play