Μπισμπίκης: Όταν έλεγε ότι έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα την πρώην γυναίκα του [vid]

Μπισμπίκης: Όταν έλεγε ότι έχει ερωτευτεί κεραυνοβόλα την πρώην γυναίκα του [vid]

Πηγή: Fthis.gr

Δείτε το απόσπασμα που «ξέθαψαν» στα social media, μετά το viral Σαββατόβραδο στην πίστα με τη Βανδή - «Δέσποινα φυλάξου, κεραυνοβολιέται εύκολα» γράφουν

Η αυθόρμητη κίνηση του Βασίλη Μπισμπίκη να ανέβει στην πίστα που τραγουδούσε η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή, να της χορέψει και να τη φιλήσει, τον έφερε να είναι το νούμερο ένα θέμα που συζητείται στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Εκτός από την τηλεόραση, τα φιλιά του ζεύγους έγιναν trends και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και όταν κάποιος μπει στη «λίστα», οι χρήστες των social media «ξεθάβουν» πολλά από το παρελθόν.

Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του ηθοποιού με μία συνέντευξη προ 12ετίας, που είχε παραχωρήσει στο «Πρωινό Αντ1» με τον Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Σε αυτή τη συνέντευξη, ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλά για τον κεραυνοβόλο έρωτά του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, πρώην σύζυγό του, με την οποία ήταν μαζί για 16 χρόνια.

@xristinaalexatou #vandi #despinavandi #demisnikolaidis #kapsoyramono❤️ #vandidespoina #despoinavandi #vandi #iaminlove #kapsoura #kapsoura🖤 #foryoupage❤️❤️ #foryoupage❤️❤️❤️foryou💞💞💜 ♬ πρωτότυπος ήχος – Xristina Alexatou

Με ιδιαίτερο στόμφο, ο ηθοποιός περιγράφει τον κεραυνοβόλο έρωτα που έχει στη γυναίκα του, που μάλιστα τον έφτασε στα όρια της τρέλας.

«Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δε μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. 6 χρόνια μετά έχω το ίδιο πάθος» έλεγε χρόνια πριν ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Φυλάξου Δέσποινα, κεραυνοβολιέται συχνά» είναι μόνο ένα από τα σχόλια στα social media.

Όπως φαίνεται, μάλλον ούτε η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη εγκρίνει τη συμπεριφορά του ζευγαριού και η νέα της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μαρτυρά.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία με μία σκιά και στη λεζάντα έγραψε: «Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα», χωρίς ωστόσο να αναφέρεται στο δημοφιλές ζευγάρι.

Ωστόσο, μάλλον θέλει να τους δώσει να καταλάβουν πως οι πράξεις τους έχουν συνέπειες και στα παιδιά τους. Υπενθυμίζεται πως η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη και ο Βασίλης Μπισμπίκης έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Μιχάλη.

Δείτε το βίντεο

@xristinaalexatou #bisbikis #foryoupage❤️❤️ #foryoupage❤️❤️❤️foryou💞💞💜 #feredinos #fallinlove #erotas #passion #interview #vasilisbisbikis ♬ πρωτότυπος ήχος – Xristina Alexatou

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play