Ιατρόπουλος για Βανδή – Μπισμπίκη: «Αφήστε τους να γουστάρουν τον έρωτά τους» [vid]

Ιατρόπουλος για Βανδή – Μπισμπίκη: «Αφήστε τους να γουστάρουν τον έρωτά τους» [vid]

Πηγή: tilestwra.com

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος «προτρέπει» τους πάντες να κοιτάξουν την καμπούρα τους και να αφήσουν την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να ζήσουν τον έρωτά τους.

Η τρυφερή στιγμή που είχαν Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η τραγουδίστρια, έχει γίνει θέμα συζήτησης, τόσο για την αφιέρωση που του έκανε, όσο και για τα φιλιά που αντάλλαξαν στην πίστα.

Πολλοί σχολίασαν τη στάση του ζευγαριού, μεταξύ των οποίων και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Το βράδυ της Δευτέρας 21 Φεβρουαρίου, ο ηθοποιός ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερ σχετικά και η απάντησή του ήταν η εξής:

«Μόνο θετικά έχω να πω για δύο ανθρώπους που αγαπιούνται. Το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή, ας κοιτάνε την καμπούρα τους και ας αφήσουν τον Βασίλη και τη Δέσποινα ήσυχους να γουστάρουν και να ευχαριστηθούν τον έρωτά τους. Πίσω όλοι».Το φιλί που αντάλλαξαν πάνω στη σκηνή πριν μερικές μέρες, το ζεϊμπέκικο του ηθοποιού, αλλά και το τραγούδι που επέλεξε να ερμηνεύσει για εκείνον η Δέσποινα Βανδή, καθισμένη στα πόδια του, προκάλεσαν αντιδράσεις, με καλλιτέχνες, αλλά και παρουσιαστές να σχολιάζουν τη στάση τους.

Πρώτη, η Ελένη Βιτάλη, που διατηρεί προφίλ στο Facebook με το όνομα Ελένη Ξύδη από το επίθετο του συζύγου της, σχολίασε ένα σχετικό άρθρο για το ζευγάρι. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ερμηνεύτρια, έγραψε στα σχόλια μίας δημοσίευσης στο Facebook:

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει!».

Στη συνέχεια, η Ελένη Βιτάλη επανήλθε με νέο σχόλιο: «Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play