Χριστοπούλου κατά Βιτάλη: «Έχει την καλύτερη φωνή και σχολίασε τον ποπό της Δέσποινας, απαράδεκτο»

Χριστοπούλου κατά Βιτάλη: «Έχει την καλύτερη φωνή και σχολίασε τον ποπό της Δέσποινας, απαράδεκτο»

Πηγή: Αρχείου- Youweekly

«Ηλίθιοι καλλιτέχνες για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς» έγραψε στο Facebook η ερμηνεύτρια για τα φιλιά Μπισμπίκη και Βανδή στην πίστα και η booker μοντέλων ξέσπασε εναντίον της

Το σχόλιο της Ελένης Βιτάλη για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη σχολιάστηκε σε πολλές ψυχαγωγικές εκπομπές.

«Μα μου έρχεται να πω καμία κουβέντα όμως ξέρετε τώρα πόσα θέλουνε να με κρεμάσουν στα μανταλάκια κι εμένα και όσους δεν είναι στην πάρτη τους! Ηλίθιοι όμως κατά τα άλλα καλλιτέχνες, για έναν κόσμο ίδιο με αυτούς που δεν ξέρει ούτε που πατάει, ούτε γιατί γεννήθηκε, ούτε γιατί υπάρχει! Η φωτογραφία μου θύμισε την παραγγελιά! Ο Μπισμπίκης σαν αγρίμι κι η αγαπημένη… τούρλα ο πισινός της στον κόσμο!».

Αυτό ήταν το σχόλιο της τραγουδίστριας στο Facebook για τα βίντεο που δείχνουν το ζευγάρι να έχει μερικές προσωπικές στιγμές στην πίστα.

Μέσα από την εκπομπή «Πρωινό μας» η Έλενα Χριστοπούλου πήρε θέση εναντίον των όσων έγραψε η Ελληνίδα ερμηνεύτρια.

«Δηλαδή η Ελένη Βιτάλη, μετά από τόσα χρόνια καριέρας, που ανήκει σε μια από τις καλύτερες φωνές που έχουν περάσει ποτέ από το καλλιτεχνικό στερέωμα, είπε για τον ποπό της Δέσποινας. Πραγματικά αυτή η χροιά που έγραψε αυτό το μήνυμα, είναι για εμένα απαράδεκτο. Από που και ως που; Δεν μπορώ να φανταστώ ότι από εδώ και πέρα στο google όταν θα πατάς Ελένη Βιτάλη, θα έχει και αυτό το πράγμα να την χαρακτηρίζει. Εμένα αυτή είναι η γνώμη μου και τη στάση μου» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play