Pharrell Williams: Έγινε ο νέος δημιουργικός διευθυντής της ανδρικής συλλογής του Louis Vuitton

Pharrell Williams: Έγινε ο νέος δημιουργικός διευθυντής της ανδρικής συλλογής του Louis Vuitton

Πηγή: .musictimes.com

Ο αμερικανός superstar επικράτησε με το ταλέντο του έναντι των φημολογούμενων μνηστήρων με το καθαρά fashion υπόβαθρο.

Χθες, του Αγίου Βαλεντίνου ανήμερα, γύρω στις επτά το απόγευμα ώρα Ελλάδος, επιβεβαιώθηκε αυτό που λίγες ώρες πριν είχε διαρρεύσει ως φήμη. Ο Pharrell Williams, ο megastar της μουσικής βιομηχανίας που επί χρόνια φλερτάρει με την Ιερουσαλήμ της αντρικής μόδας, αναλαμβάνει τη δημιουργική διεύθυνση των αντρικών συλλογών του οίκου Louis Vuitton, που ήταν ακέφαλες μετά τον θάνατο του Virgil Abloh τον Νοέμβριο του 2021, ο οποίος, ειρήσθω εν παρόδω, υπήρξε στενός φίλος του.

View this post on Instagram

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Μάλιστα, η πρώτη συλλογή που θα φέρει την αισθητική υπογραφή του θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο στο Παρίσι. Και κάπως έτσι, με μια επιλογή που είναι την ίδια στιγμή παράδοξη και αναμενόμενη, κοινώς αμφιθυμικά συναρπαστική, συνεχίζουμε να βαδίζουμε στο μονοπάτι των superstars που τίθενται ως ηγέτες στα μεγάλα maisons της υψηλής (ή απλώς πανάκριβης) ραπτικής.

Για να εντοπίσουμε το νήμα της αρχής αυτού του φλερτ, θα πρέπει να πάμε τον χρόνο πίσω, στο 2004, όταν ο Williams συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον ιστορικό γαλλικό οίκο, πράγμα που επανέλαβε το 2008.

Η στενή σχέση του Αμερικανού μουσικού με τη μόδα, πάντως, είχε ξεκινήσει νωρίτερα, το 2003, όταν μαζί με τον Nigo είχαν ιδρύσει το brand Billionaire Boys Club.

Ο Nigo, εικάζουμε καθώς κανείς δεν μας το απαγορεύει, ενδεχομένως να έχει παίξει και τον ρόλο της προξενήτρας, καθώς από πρόπερσι είναι ο δημιουργικός διευθυντής του οίκου Kenzo, που ανήκει και αυτός στον όμιλο LVMH.Οι φήμες σχετικά με το ποια ή ποιος θα αναλάμβανε τη θέση που είχε μείνει χηρεύουσα μετά τον θάνατο του Virgil Abloh έδιναν και έπαιρναν επί πολλούς μήνες, καθώς οι συλλογές που εν τω μεταξύ παρουσιάζονταν ήταν ομάζ στον εκλιπόντα σχεδιαστή, από την ομάδα των συνεργατών που άφησε πίσω του. Δύο μόνο από τα ονόματα που είχαν ακουστεί ήταν του Colm Dillane και της Grace Wales Bonner.

Παρ’ όλα αυτά, ω, τι έκπληξη, επιλέχθηκε ένας καλλιτέχνης που το ταλέντο τού ξεχειλίζει από τα μπατζάκια και που μπορεί να έχει, προφανώς, τον ρόλο του ενορχηστρωτή ενός νέου οράματος για το τι σημαίνει το όνομα Louis Vuitton, τώρα και στο μέλλον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play