Αφροδίτη Λιάντου: «Δεν είμαι έγκυος και δεν παντρεύομαι» [vid]

Αφροδίτη Λιάντου: «Δεν είμαι έγκυος και δεν παντρεύομαι» [vid]

Πηγή: Fthis.gr

Αφροδίτη Λιάντου: «Δεν θα μας δείτε σε ένα σίριαλ ή στο θέατρο με την μητέρα μου, Εβελίνα Παπούλια, δεν θέλουμε»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη έδωσε συνέντευξη η Αφροδίτη Λιάντου. Η ηθοποιός μίλησε για τη Γη της Ελιάς, τη μητέρα της, ενώ ξεκαθαρίζει πως ούτε είναι έγκυος ούτε παντρεύεται.

View this post on Instagram

A post shared by Aphrodite Liantou Papoulia (@aphrodite_liantou)

«Αν είχα κοινά στοιχεία με τον ρόλο μου στη Γη της Ελιάς θα είχα μεγάλο πρόβλημα. Η Μυρτάλη είναι το άκρως αντίθετο από εμένα. Παλιά όταν με συναντούσαν στο δρόμο, μου έλεγαν καλά πράγματα, τώρα έχουν αρχίσει και μου λένε, γιατί έγινα έτσι. Όταν με κάλεσε ο Αντρέας Γεωργίου για να κάνω κάστινγκ δεν το πίστευα, νόμιζα ότι δεν θα με πάρει», είπε αρχικά η Αφροδίτη Λιάντου.

Η Αφροδίτη Λιάντου είπε στη συνέχεια: «Οι γονείς μου δεν είναι αυστηροί, είναι ελαστικοί, μου λένε να πηγαίνω με το ένστικτό μου. Είναι άψογη η σχέση με την μητέρα μου, Εβελίνα Παπούλια, την εμπιστεύομαι και σαν φίλη μου. Δεν θα μας δείτε σε ένα σίριαλ ή στο θέατρο μαζί, δεν θέλουμε. Έχουμε κάνει τατουάζ με την μητέρα μου ένα τριαντάφυλλο, μικρή με έλεγε τριανταφυλλένια».

Κλείνοντας, η Αφροδίτη Λιάντου ανέφερε: «Έχει γραφτεί ότι είμαι έγκυος και ότι παντρεύομαι, το οποίο φυσικά δεν ισχύει. Στα προσωπικά μου είμαι καταπληκτικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play