Άδωνις: Ο Τσίπρας και η αλήθεια δεν συναντώνται ούτε εκ παραδρομής

Άδωνις: Ο Τσίπρας και η αλήθεια δεν συναντώνται ούτε εκ παραδρομής

Πηγή: Διαδίκτυο/pagenews.gr

Χιλιάδες φίλοι και φίλες τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη

Χιλιάδες φίλοι και φίλες τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη, στην κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, στο The Mall στο Μαρούσι. Την κοπή της βασιλόπιτας ευλόγησε  ο Μητροπολίτης Ιωνίας κ. Γαβριήλ.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε ενημερώσει για την εκδήλωση μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Twitter τις προηγούμενες ημέρες και όπως φάνηκε και από τις σχετικές φωτογραφίες, η προσέλευση και η ανταπόκριση στο κάλεσμα ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Αντώνης Ρέμος που πήγε να χαιρετίσει τον υπουργό Ανάπτυξης και να τον ασπαστεί μετά το τέλος της ομιλίας του.

Τον Άδωνι Γεωργιάδη τίμησαν μεταξύ άλλων οι: Λουκάς Παπαδήμος, Δημήτρης Αβραμόπουλος, Χρήστος Σταϊκούρας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Κωστής Χατζηδάκης, Θοδωρής Ρουσόπουλος, Νίκη Κεραμέως, Θάνος Πλεύρης, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, Ζωή Ράπτη, Δημήτρης Καιρίδης, Στέλιος Πέτσας, Κυριάκος Πιερρακάκης, Ματούλα Παγώνη, Νίκος Παπαθανάσης, Νότης Μηταράκης, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Χρήστος Δήμας, Γιάννης Τσακίρης, Γιάννης Σμυρλής, Σταύρος Μπαλάσκας και Κώστας Σόμμερ. Την ομιλία του προσφώνησε ο δημοσιογράφος, Άρης Πορτοσάλτε.

Ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε, λίγο πριν τον καλέσει στο βήμα τον βουλευτή Βορείου Τομέα Αθηνών, για να μιλήσει τόνισε: «Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι σοβαρός, ικανός, αποτελεσματικός. Περιβάλλεται από μια υπέροχη οικογένεια, δύο αδέρφια, συμπαραστάτες της ζωής και πολλούς συνεργάτες. Καλώ στο βήμα τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. Θα του πω, όμως, να μην έρθει με φόρα, να έρθει με τα βήματα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης που τον διακρίνουν. Θέλουμε σοβαρότητα. Αυτό μας λείπει» παραφράζοντας την ατάκα «έλα με φόρα» που είπε την προηγούμενη εβδομάδα η εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, στον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και βουλευτής βορείου τομέα Αθηνών της ΝΔ αναφέρθηκε εκτενώς στις διαχειριστικές ικανότητες της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον πόλεμο και την πανδημία, στο έργο που παράγεται στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, στην ανάγκη εκλογικής εγρήγορσης από την πρώτη Κυριακή των βουλευτικών εκλογών και στην αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την Ελλάδα στην σεισμόπληκτη Τουρκία.

Βαθιά θρησκευόμενος, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνθηκε στον Μητροπολίτη Ιωνίας κ. Γαβριήλ, προς τον οποίο τόνισε: «Χαίρομαι που μπορώ να είμαι έστω και λίγο χρήσιμος στην Αιώνια Εκκλησία μας, γιατί όλοι μας είμαστε προσωρινοί, ενώ η Εκκλησία μας είναι Αιωνία».

Ο κ. Γεωργιάδης υπενθύμισε τις δύσκολες συνθήκες, με τις οποίες ήρθε και είναι αντιμέτωπη η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Πανδημία της Covid – 19 και πόλεμος στην Ουκρανία είναι το νέο πλαίσιο και το νέο περίγραμμα της κοινωνικής και διεθνούς συνθήκης. Σε αυτά τα δύο νέα πεδία, πανδημικό και πολεμικό, δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται, όπως εύστοχα επεσήμανε ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Ευτυχώς για τον τόπο και για τους Έλληνες που, όταν ήρθε η πανδημία, είχαμε στην κυβέρνηση έναν άξιο πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη», τόνισε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, εν μέσω θερμών και παρατεταμένων χειροκροτημάτων από τους ψηφοφόρους και τους αφοσιωμένους φίλους του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, που είχαν κατακλύσει το The Mall Athens, για να ακούσουν τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πραγματικά, η παρούσα κυβέρνηση έδωσε και δίνει καθημερινά μάχες ενάντια στην πανδημική κρίση και στις πολύπλευρες συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία. Οι διαχειριστικές ικανότητες μιας κυβέρνησης είναι αυτές, όπως καίρια ανέφερε στην ομιλία του ο κ. Γεωργιάδης, που κρίνουν πριν και πάνω από όλα την ποιότητα της καθημερινότητάς μας.

Περαιτέρω, έχοντας επίγνωση της ιδιαίτερης σημασίας του υπουργικού έργου, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο υπουργικό έργο που έχει παραχθεί στους τομείς των επενδύσεων, της οικονομικής ανάπτυξης και της τόνωσης της εργασίας.

«Όταν αναλάβαμε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων τα υπουργικά μας καθήκοντα, μαζί με τον υφυπουργό Νίκο Παπαθανάση, παραλάβαμε τρία ναυπηγεία  κλειστά και σήμερα παραδίδουμε τρία νέα ναυπηγεία. Αυτή είναι η προσφορά της δικής μας παράταξης στον τομέα της εργασίας και όχι τα μεγάλα ψεύτικα λόγια», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης, καταχειροκροτούμενος από τους συγκεντρωμένους φίλους και ψηφοφόρους.

Στη βάση λοιπόν του συγκεκριμένου έργου ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ζήτησε την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών και των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας προς το πρόσωπό του.

«Με αυτά λοιπόν τα συγκεκριμένα αποτελέσματα που έχουμε να παρουσιάσουμε, σας κοιτάζω στα μάτια και λέω: “Αιτούμαι της ανανέωσης της εμπιστοσύνης σας στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές ακριβώς γιατί κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε για μια ακόμη καλύτερη ποιότητα ζωής”», υποστήριξε με αμεσότητα ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στις εκλογές που έρχονται, ο Υπουργός Ανάπτυξης ανέφερε ότι «οι εκλογές που έρχονται είναι κρίσιμες. Η πρώτη Κυριακή είναι η πραγματικά κρίσιμη Κυριακή, η πραγματικά κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση».

Για τον κ. Γεωργιάδη, είναι σαφές ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για χαλαρή ψήφος. Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι αξιόπιστοι. Πρέπει να ηττηθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται. «Ο Τσίπρας και η αλήθεια δεν συναντώνται ούτε εκ παραδρομής», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε, μέσα σε παρατεταμένα χειροκροτήματα και επευφημίες των συγκεντρωμένων φίλων της ΝΔ, στην ανθρωπιστική βοήθεια της κυβέρνησης προς τον τουρκικό και συριακό λαό. Ο καταστροφικός σεισμός ήρθε να υπενθυμίσει ότι Αυτό συνυφαίνεται με το ότι η ίδια η Ελλάδα είναι «η χώρα της ανθρωπιάς. Και μόνο ανθρωπιστικά μπορούμε να φερόμαστε σε όλους και φυσικά, και στους γείτονές μας», τόνισε ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play