Γαλλία: Ένας άνδρας μαχαιρώνει περαστικούς σε σιδηροδρομικό σταθμό

Γαλλία: Ένας άνδρας μαχαιρώνει περαστικούς σε σιδηροδρομικό  σταθμό

Πηγή: Reuters

Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο άνδρας τραυμάτισε πολλά άτομα με αιχμηρό μαχαίρι

«Τυφλή» επίθεση σε περαστικούς πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ένας άνδρας στο Παρίσι, ο οποίος, ευτυχώς, συνελήφθη άμεσα Αρκετοί άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά από μαχαίρι, στον σιδηροδρομικό σταθμό Gare du Nord, στο Παρίσι, στο Παρίσι, από έναν άνδρα, ο οποίος συνελήφθη αμέσως επί τόπου, μάθαμε από αστυνομική πηγή. Το θλιβερό γεγονός έγινε γύρω στις 7πμ στον σταθμό. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο άνδρας τραυμάτισε πολλά άτομα με αιχμηρό μαχαίρι. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν, τραυματίζοντάς τον ελαφρά με σφαίρα, σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες γαλλικές αναφορές.

Η σιδηροδρομική κυκλοφορία διεκόπη και, μετά από λίγη ώρα, ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας έκανε λόγο για «άμεση, αποτελεσματική και θαρραλέα αντίδραση της Αστυνομίας» επί τόπου. Το συμβάν κινητοποίησε άμεσα την κυβέρνηση και τις αστυνομικές αρχές, που ανησυχούν για πιθανή επανεμφάνιση κρουσμάτων τρομοκρατικών ενεργειών στη γαλλική πρωτεύουσα, όπως αυτό που συνέβη πριν από λίγες ημέρες στο Παρίσι με τη δολοφονία μεταναστών, καθώς και για ακρότητες που είναι πιθανόν να εκδηλωθούν στη σημερινή συγκέντρωση για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, η οποία προωθείται από την κυβέρνηση του Εμμανουέλ Μακρόν.

Έως τώρα, ωστόσο, το πρώτο ενδεχόμενο της προσπάθειας τέλεσης «τυφλής» τρομοκρατικής πράξης από ακραίο στοιχείο φαίνεται να αποκλείεται πλήρως.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play