Reuters: Η J. P. Morgan επεκτείνεται στην Ελλάδα

Reuters: Η J. P. Morgan επεκτείνεται στην Ελλάδα

Πηγή: seekingalpha

Την επέκτασή της στην Ελλάδα με νέα γραφεία ανακοίνωσε η J. P. Morgan, όπως πληροφορεί το Reuters

Η J.P. Morgan ανακοινώνει σήμερα σχέδια για ένα νέο γραφείο στην Αθήνα, για να στηρίξει την οργανική ανάπτυξη των επιχειρήσεων της στη χώρα. Το γραφείο θα στεγάσει επίσης ένα νέο Payments Innovation Lab για το οποίο η εταιρεία θα προσλάβει μια ομάδα έρευνας και ανάπτυξης πληρωμών σε τοπικό επίπεδο.

Η J.P. Morgan σκοπεύει να προσλάβει αρχικά περίπου 50 υπαλλήλους στο Payments Innovation Lab, συμπεριλαμβανομένων ειδικών προϊόντων πληρωμών και μηχανικών. Στο νέο γραφείο θα μετακομίσουν και οι υπάλληλοι της J.P. Morgan που εδρεύουν ήδη στην Αθήνα, οι οποίοι εργάζονται στις επιχειρήσεις Corporate & Investment Bank και Asset & Wealth Management. Η εταιρεία βρίσκεται σε ενεργές συζητήσεις για την εξασφάλιση της κατάλληλης ακίνητης περιουσίας για να φιλοξενήσει αυτή τη συναρπαστική επέκταση στη χώρα.

Το Payments Innovation Lab θα παρέχει έρευνα και ανάπτυξη στην επιχείρηση Payments παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με την Onyx της J.P. Morgan. Η Onyx είναι η επιχειρηματική μονάδα της J.P. Morgan που αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής όπως το blockchain για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, πλατφορμών και αγορών για την εταιρεία και τους πελάτες της. Από την αρχή, το κέντρο θα επικεντρωθεί στην υποστήριξη της ανάπτυξης λύσεων γύρω από την τεχνολογία κατανεμημένης λογιστικής, την τεχνητή νοημοσύνη και την κρυπτογραφία που σχετίζονται με συστήματα πληρωμών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play