12χρονη Κολωνός: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 36χρονος

12χρονη Κολωνός: Προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο 36χρονος

Πηγή: Eurokinissi (Αρχείου)

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για την υπόθεση στα Σεπόλια

Συνεχίζονται οι συλλήψεις για την υπόθεση στα Σεπόλια. Ο άνδρας που συνελήφθη είναι ο τέταρτος που έπεσε στα χέρια των Αρχών το τελευταίο 24ωρο. Ο 36χρονος άνδρας, Έλληνας, στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, συνελήφθη με την κατηγορία του βιασμού της 12χρονης. «Κατηγορείται ότι προέβη σε γενετήσια πράξη με ανήλικη παθούσα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Η σύλληψη έγινε, έπειτα από την έκδοση εντάλματος σύλληψης, σήμερα Σάββατο το απόγευμα και πρόκειται για τον τρίτο «πελάτη», ηλικίας 36 ετών, του Ηλία Μίχου, που βρίσκεται με χειροπέδες.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η συνάντηση με την 12χρονη έγινε στα Σεπόλια εκεί όπου προχώρησε στην πράξη του βιασμού του παιδιού δίνοντας χρήματα. Η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι αυτή της γενετήσιας πράξης με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος που συνελήφθη για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης οδηγήθηκε το πρωί της Κυριακής (16/10) στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα (17/10). Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δικηγόρο του, o 36χρονος συλληφθείς, υποστήριξε ενώπιον του εισαγγελέα ότι δεν συνευρεύθηκε ερωτικά με την 12χρονη. Παράλληλα υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι πέρασε για 18χρονη το μικρό κορίτσι το οποίο, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, είπε ότι ήταν 17 ετών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος θα ζητήσει την Δευτέρα νέα προθεσμία για να απολογηθεί. Ο 36χρονος συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων καθώς φέρεται να έχει βιάσει την 12χρονη από τον Κολωνό.

Έρχονται και νέες συλλήψεις

Το Σάββατο στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκε ο τέταρτος, κατά σειρά, συλληφθείς ο οποίος εμφανίστηκε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα από τους οποίους ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας. Τις επόμενες ώρες, δεν αποκλείεται να εκδοθούν τέσσερα νέα εντάλματα συλλήψεων για πρόσωπα που η 12χρονη έχει κατονομάσει και οι αστυνομικοί έχουν φτάσει στα ίχνη τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play