«Εξυπνα» παγκάκια με παροχές για την υποστήριξη ΑμεΑ στο Μικρολίμανο από τον Δήμο Πειραιά

«Εξυπνα» παγκάκια με παροχές για την υποστήριξη ΑμεΑ στο Μικρολίμανο από τον Δήμο Πειραιά

Πηγή: Facebook - Γιάννης Μώραλης

Το «έξυπνο» παγκάκι, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια μέσω φωτοβολταϊκού πάνελ, διαθέτει 8 θέσεις φόρτισης κινητών τηλεφώνων, δωρεάν Wi-Fi internet, νυχτερινό φωτισμό και φωτισμό περιβάλλοντος

Ενα ακόμα «έξυπνο» παγκάκι με πολλαπλές τεχνολογικές λειτουργίες και υποστήριξης ΑμεΑ, τοποθετήθηκε στο Μικρολίμανο από τον Δήμο Πειραιά. Το παγκάκι είναι τεχνολογικά προηγμένο και διαθέτει παροχές για την υποστήριξη ατόμων με αναπηρία, καθώς υπάρχει δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών αμαξιδίων μέσω ειδικής πρίζας.

Το «έξυπνο» παγκάκι, το οποίο λειτουργεί αποκλειστικά με ηλιακή ενέργεια μέσω φωτοβολταϊκού πάνελ, διαθέτει 8 θέσεις φόρτισης κινητών τηλεφώνων, δωρεάν Wi-Fi internet, νυχτερινό φωτισμό και φωτισμό περιβάλλοντος.Το «έξυπνο» παγκάκι είναι αντιβανδαλιστικής και antigrafitti κατασκευής. Διαθέτει 8 θέσεις φόρτισης κινητών τηλεφώνων, δωρεάν Wi-Fi internet, νυχτερινό φωτισμό και φωτισμό περιβάλλοντος, ξύλινα καθίσματα και αποτελεί σημείο ξεκούρασης.

Στην οθόνη του προβάλλονται πληροφορίες και ενημερωτικά μηνύματα που αφορούν σε θέματα του Δήμου, ενώ στην δεύτερη οθόνη προβάλλεται η ώρα, η ημερομηνία και η θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Πειραιά έχει ήδη τοποθετήσει infokiosk παγκάκι στο Ρολόι στο Πασαλιμάνι, καθώς και έξυπνο παγκάκι υποστήριξης ΑμεΑ στην Ακτή Μουτσοπούλου και 2ας Μεραρχίας, αποτελώντας έτσι τον πρώτο Δήμο στη χώρα που διαθέτει παγκάκι υποστήριξης ΑμεΑ, με δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών αμαξιδίων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play