Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Celestino 2023

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας Celestino 2023
Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Celestino μετά απο 2 χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας.

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Celestino μετά απο 2 χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον εντυπωσιακό χώρο του Eleon Loft, ο οποίος φιλοξένησε την μεγάλη οικογένεια της Celestino, με τον καλύτερο τρόπο. Η υπέροχη βραδιά γιορτής, πέρα από ζεστή ατμόσφαιρα, είχε φαγητό, ποτό και φυσικά διασκέδαση με χορό σε έντονους ρυθμούς ενώ κληρώθηκαν πολλά πλούσια δώρα σε 25 εργαζόμενους της εταιρείας.

Στην εκδήλωση, μας καλωσόρισε η υπεύθυνή του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, κα Δήμητρα Γιώρα, ενώ αμέσως μετά τον λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής, της Celestino κύριος Κων/νος Βαλσαμής με ευχές για το νέο έτος.

Αναφερόμενος στις προκλήσεις των τελευταίων 2 ετών και τις επιτυχίες που έχει σημειώσει η Celestino το τελευταίο διάστημα, μετέδωσε τη σημασία της ομαδικότητας, στα πλαίσια της δυναμικής στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρίας.

Ευχές για υγεία και επιτυχίες, από την Celestino για το νέο έτος!!

————————

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 3454 2222 ή στο marketing@celestino.gr

Η Celestino, με πολυετή παρουσία στο χώρο της μόδας, προσφέρει ρούχα και αξεσουάρ κορυφαίας ποιότητας στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Έχοντας πάντα τον πελάτη στο επίκεντρο κάθε της κίνησης, η εταιρεία έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το Ελληνικό κοινό διατηρώντας και αυξάνοντας συνεχώς το πελατολόγιο της. Μέσα στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης μέσα στα χρόνια, το 2021 αναδείχθηκε ως το #1 Ελληνικό fashion e-shop. Με περισσότερα από 40 φυσικά καταστήματα στην Ελλάδα, με πελατοκεντρική φιλοσοφία, με μια πλέον εντυπωσιακή παρουσία στο διαδίκτυο και με αποστολή και αξίες που βασίζονται σε υψηλά επαγγελματικά πρότυπα και σε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον, η Celestino καταφέρνει να συνδυάζει επιτυχώς την μοντέρνα και προσιτή εικόνα των high street fashion brands με την ποιότητα αυτών του luxury.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play