Μητσοτάκης: Τα νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα

Μητσοτάκης: Τα νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα

Πηγή: Eurokinissi

Ειδική αναφορά, από τα πρώτα λεπτά της ομιλίας του, στην τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα έκανε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης

Ειδική αναφορά, από τα πρώτα λεπτά της ομιλίας του, στην τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα έκανε ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι απέναντι στο επιθετικό κρεσέντο της Τουρκίας, «η απάντησή μας είναι η επιφυλακή μας».

Η οικονομική ανάπτυξη, οι άρτιες Ένοπλες Δυνάμεις, η προσήλωση της Χώρας στο διεθνές δίκαιο, οι διεθνείς συμμαχίες της Ελλάδας και – πρωτίστως – η ενότητα του Ελληνικού Λαού είναι τα «όπλα» της Χώρας απέναντι σε αυτή την επιθετικότητα των Τούρκων,

«Στις απειλές που εκτοξεύει η άλλη πλευρά του Αιγαίου απαντά μία ελληνική λέξη που συμπυκνώνει τη δύναμη του Έθνους μας: Όχι, κύριε Ερντογάν!», τόνισε εμφατικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος, καταχειροκροτούμενος, συμπλήρωσε: «Και για να το πω στη γλώσσα που, ίσως, καταλαβαίνει καλύτερα: Τα νταηλίκια γιοκ με την Ελλάδα!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play