Μηταράκης: Καταθέτει στον Άρειο Πάγο τα στοιχεία για τους 38 μετανάστες στον Έβρο

Μηταράκης: Καταθέτει στον Άρειο Πάγο τα στοιχεία για τους 38 μετανάστες στον Έβρο

Πηγή: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης θα συναντήσει στις 12:00 τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Στοιχεία για την υπόθεση που αφορά τα όσα συνέβησαν με τους 38 μετανάστες στον Έβρο θα μεταφέρει ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότης Μηταράκης στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης θα συναντήσει  στις 12:00 τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου: «Σε συνέχεια της ενημέρωσης της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής την Τρίτη, ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης θα συναντήσει αύριο Πέμπτη 01/09, τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο προκειμένου να καταθέσει τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί αναφορικά με την υπόθεση των 38 μεταναστών στον Έβρο, από την ανάλυση των οποίων προκύπτουν σημαντικές ανακολουθίες».

Ρωμανός για κοριτσάκι στον Έβρο: Θα ζητήσει κανείς συγγνώμη για τα fake news;

Με παρέμβασή του στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλοκαίρι Μαζί», ο Νίκος Ρωμανός αναφέρθηκε στην ομιλία της Τρίτης (30/8) του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότη Μηταράκη, στη Βουλή, σχετικά με τις ανακολουθίες για τους 38 μετανάστες στον Έβρο και το 5χρονο κοριτσάκι, ρωτώντας αν κάποιοι από αυτούς που διέσυραν την Ελλάδα θα ζητήσουν συγνώμη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play