Eric Roberts: Οι τεταμένες σχέσεις με την αδελφή του, Julia Roberts

Eric Roberts: Οι τεταμένες σχέσεις με την αδελφή του, Julia Roberts

Πηγή: Pinterest- People- Vanity Fair

Eric Roberts: Όπως είπε χαρακτηριστικά, είναι η ερώτηση που του θέτουν οι δημοσιογράφοι όλα τα χρόνια της καριέρας του.

Ο Eric Roberts θέλει μια για πάντα να βάλει τέλος στις φήμες που τον θέλουν να διατηρεί κακές σχέσεις με την αδερφή του, Julia Roberts, μία είδηση που κυκλοφόρησε τη δεκαετία του ’90. Όπως δήλωσε ο ηθοποιός πριν από λίγο καιρό, όλα ξεκίνησαν από μία παρεξήγηση. “Η Julia και εγώ πάντα ήμασταν μια χαρά. Νομίζω πριν από πολλά χρόνια έκανα περιοδεία για τη νέα μου ταινία. Δεν θυμάμαι καν ποια ήταν. Και ήταν την ίδια περίοδο που είχε κυκλοφορήσει το Pretty Woman”, θυμάται ο ηθοποιός.

Τότε ήταν ένας δημοσιογράφος που του έκανε συνέχεια ερωτήσεις για τη μικρότερη αδερφή του, όταν ο ίδιος του απάντησε: “συγγνώμη. Μπορούμε να μιλήσουμε για μένα. Νομίζω πως ήμουν πολύ αστείος”, εξήγησε ο Roberts. Απ’ ό,τι φάνηκε, όμως, το αστείο του δεν το πήραν τα Μέσα με το ίδιο χιούμορ, με τα δημοσιεύματα της εποχής (μέχρι σήμερα) να κάνουν λόγο για προβλήματα στη σχέση τους.

“Ξαφνικά, όλα εκείνα τα προβλήματα που συνέχιζα να ακούω πως έχω με την αδερφή μου, δεν τα είχα. Και εμφανίζονταν από παντού. Και πάντα με ρωτάνε αν είναι πραγματικά προβλήματα”, δήλωσε ο ηθοποιός. Μέχρι τώρα είχε κρατήσει την τακτική να μην απαντά καθόλου ή να κάνει πως δεν το έχει ακούσει, ωστόσο παρατήρησε πως δεν είχε καμία επιτυχία.

“Η αδερφή μου και εγώ, ακόμα κι αν μιλάμε, πάντα μαλώναμε. Πάντα διασκέδαζα μαζί της, το να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο. Λατρεύω που γνωρίζω την αδερφή μου. Είναι πολύ κουλ”, είπε χαρακτηριστικά.

Στο παρελθόν, ο ίδιος είχε αναφερθεί στο πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει με τις ουσίες, κάτι που επηρέασε τη σχέση του γενικότερα με την οικογένειά του και τις αδερφές του. “Δεν θα το χαρακτήριζα ότι σταματήσαμε να μιλάμε. Ήμουν τρελός με τις αδερφές μου. Τις αγαπούσα, τις λάτρευα. Ήταν πολύ πολύτιμες για μένα και υπήρχαν στιγμές που ήμασταν πολύ κοντά. Ήμασταν όλοι προστατευτικοί, ο ένας για τον άλλο, όμως ο πιο δύσκολος άνθρωπος από τον οποίο πρέπει να προστατεύσεις τον εαυτό σου είναι ο εαυτός σου. Ήταν εξουθενωτικό να είσαι δίπλα μου. Παραπονιόμουν, κατηγορούσα, ήμουν ανίκανος να απολαύσω τις απολαύσεις. Όλοι στον κόσμο μου χρειάζονταν κάποια στιγμή ένα διάλειμμα και σε αυτούς ανήκε και η Julia”, εξήγησε ο Roberts.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play