Reese Witherspoon: “Δεν ήξερα ποιος ήταν ο Robert De Niro”

Reese Witherspoon: “Δεν ήξερα ποιος ήταν ο Robert De Niro”

Πηγή: Glamour

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, αποκαλύπτοντας κάτι που λίγοι γνώριζαν.

Η Reese Witherspoon είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς του Hollywood – ίσως η πλουσιότερη – έχοντας κερδίσει βραβείο Όσκαρ και διθυραμβικές κριτικές για τις ερμηνείες της. Ωστόσο, στην αρχή της καριέρας της δεν ήξερε ποιος ήταν ο Robert De Niro.

View this post on Instagram

A post shared by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Καλεσμένη στην εκπομπή του Jimmy Kimmel για την προώθηση της νέας της κωμωδίας, η διάσημη ηθοποιός διηγήθηκε μία ιστορία που ίσως λίγοι γνώριζαν. Όπως είναι γνωστό, η Witherspoon ξεκίνησε την καριέρα της σε ηλικία 14 ετών. Έτσι, όταν στον δρόμο της εμφανίστηκε η ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε ταινία του Martin Scorsese, η ίδια τα έχασε.

Πιο αναλυτικά, επρόκειτο για την ταινία Cape Fear του 1991, στην οποία εν τέλει πρωταγωνίστησε η Juliette Lewis, που κέρδισε υποψηφιότητα για Όσκαρ. Ωστόσο, ο λόγος που η Witherspoon δεν κατάφερε να “κερδίσει” τους συντελεστές ήταν το τρακ που είχε απέναντι στον Robert De Niro.

“Θυμάμαι μία από τις πρώτες οντισιόν που είχα ποτέ ήταν με τον Robert De Niro και τον Martin Scorsese για μία ταινία με όνομα Cape Fear. Δεν την πήρα. Δεν είμαι στην ταινία γιατί φοβήθηκα τόσο όταν μπήκα στο δωμάτιο. Δεν ήξερα ποιος ήταν ο Robert De Niro, έτσι περίμενα έξω μιλώντας με τη ρεσεψιονίστ, η οποία μου είπε: Το ξέρεις πως είναι ο πιο σημαντικός ηθοποιός της εποχής μας, σωστά;”, είπε χαρακτηριστικά. Όπως ήταν αναμενόμενο, μετά τη φράση αυτή, η Witherspoon πανικοβλήθηκε σε σημείο που δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τα λόγια της. “Έπρεπε να ολοκληρώσει τα λόγια για εμένα”, εξήγησε, καθώς η ίδια ξεχνούσε τι ήθελε να πει από τον φόβο της.

Η ιστορία, ωστόσο, δεν τελείωσε εκεί, καθώς δέκα χρόνια αργότερα οι δύο ηθοποιοί ξανασυναντήθηκαν. Όμως, η Witherspoon ήταν πεπεισμένη πως ο De Niro δεν θα θυμόταν εκείνο το περιστατικό τόσα χρόνια νωρίτερα. “Δεν θα θυμάται ότι κόλλησα σε εκείνη την οντισιόν. Και τότε εκείνος μου είπε: Σε θυμάμαι. Είσαι εσύ που δεν μπορούσες να ολοκληρώσεις τα λόγια”, εξομολογήθηκε στον αέρα, ξεσπώντας σε γέλια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play