Camille Vasquez: Η γυναίκα που στάθηκε δίπλα στο πλευρό του Johnny Depp

Camille Vasquez: Η γυναίκα που στάθηκε δίπλα στο πλευρό του Johnny Depp

Πηγή: Reddit

Camille Vasquez: Η 37χρονη συνήγορος του ηθοποιού που υπέγραψε την υπερασπιστική γραμμή του.

Η νομική ομάδα του Johnny Depp δεν επιλέχθηκε τυχαία, αφού όπως όλα δείχνουν έχει στο πλευρό του τη dream team, η οποία θα τον βοηθήσει να αποδείξει πως η Amber Heard τον δυσφήμισε κατά τη διάρκεια του διαζυγίου της, παριστάνοντας το θύμα.Από τα αρκετά στιγμιότυπα που έχουμε παρακολουθήσει, την προσοχή μας τράβηξε η γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του ηθοποιού και τον συμβουλεύει κατά τη διάρκεια της δίκης, ενώ παράλληλα ενίσταται στις αυθαίρετες δηλώσεις της αντίπαλης πλευράς. Ο λόγος για την Camille Vasquez, η οποία μαζί με τον συνάδελφό της Ben Chew, έχοντας μεγάλη εμπειρία στις πλάτες τους, έχουν στρέψει το κοινό υπέρ του ηθοποιού.

View this post on Instagram

A post shared by (@johnnydepp_gifs)

Αρχικά, η Vasquez συγκέντρωσε τα βλέμματα καθώς ήταν εκείνη που απευθύνθηκε στους ενόρκους, ισχυριζόμενη πως η Amber Heard είναι ο θύτης στη μεταξύ τους σχέση και εκείνη που χρησιμοποιούσε βία, όπως και το ότι είχε δηλώσει πως “η Heard έχει εμμονή με τη δημόσια εικόνα της. Ζει και αναπνέει για αυτό τον ρόλο τόσα χρόνια και ετοιμάζεται να δώσει την παράσταση της ζωής της”. Μάλιστα, ενδέχεται να είναι εκείνη που θα περάσει στην αντεξέταση της Heard σε λίγες ημέρες.

Η φιλική τους διάθεση οφείλεται στον χαρακτήρα του Depp και στο γεγονός πως χαρακτηρίζεται από πολύ χιούμορ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από το site της νομικής εταιρείας που εργάζεται, η 37χρονη δικηγόρος αποφοίτησε το 2006 από το πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, ενώ συνέχισε τις σπουδές της στη νομική σχολή του Πανεπιστημίου Southwestern, από όπου πήρε το πτυχίο της το 2010. Σχεδόν αμέσως δούλεψε σε μία εθνική νομική εταιρεία του Λος Άντζελες, ενώ στη συνέχεια έγινε συνεργάτης στην εταιρεία Brown Rudnick. Ειδικότερα, η Vasquez ασχολείται με συκοφαντικές μηνύσεις, διαφωνίες σε συμβόλαια, εμπορικά εγκλήματα και σε υποθέσεις που αφορούν παράπονα εργαζομένων. Θεωρείται expert στις δικαστικές στρατηγικές, ενώ έχει μεγάλη πείρα στις υποθέσεις δυσφήμισης και crisis management. Μάλιστα, μέσα στο 2022 είχε κερδίσει μία σημαντική διάκριση, λαμβάνοντας το βραβείο Ones to Watch, ως η καλύτερη δικηγόρος της Αμερικής.

Τον τελευταίο καιρό δημοσιεύματα έκαναν λόγο για πιθανή σχέση ανάμεσα στη δικηγόρο και τον πελάτη της, Johnny Depp, κάτι που διέψευσε ρεπορτάζ του TMZ, επιβεβαιώνοντας πως η σχέση τους είναι καθαρά επαγγελματική. Η φιλική τους διάθεση οφείλεται στον χαρακτήρα του Depp και στο γεγονός πως χαρακτηρίζεται από πολύ χιούμορ. Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό η Vasquez είναι ήδη σε σχέση με έναν Βρετανό μεσίτη εδώ και αρκετούς μήνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play