Jennifer Aniston: Αποκάλυψε ότι για να ξεπεράσει το διαζύγιο με τον Brad Pitt άρχισε ψυχοθεραπεία

Jennifer Aniston: Αποκάλυψε ότι για να ξεπεράσει το διαζύγιο με τον Brad Pitt άρχισε ψυχοθεραπεία

Πηγή: Hola- BuzzFeed News- Who Magazine

Jennifer Aniston: Όσα είπε για την εποχή που τέλειωσε το 'Friends' και χώρισε από τον διάσημο ηθοποιό.

Η Jennifer Aniston πέρασε μια αρκετά δύσκολη χρονιά το 2005, όμως, όπως λέει πλέον ήταν η αφορμή για να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Όπως είπε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres το 2005 μετά το τέλος των γυρισμάτων των Friends αλλά και το διαζύγιό της με τον Brad Pitt ένιωσε ότι η ζωή της, η προσωπική αλλά και η επαγγελματική, όπως την ήξερε είχε τελειώσει. Η ηθοποιός αποκάλυψε στην τελευταία εκπομπή της DeGeneres στην οποία ήταν καλεσμένη πως οι δύο μεγάλες αλλαγές στη ζωή της συνέπεσαν, κάτι που την οδήγησε στο να κάνει ψυχοθεραπεία.

“Πήρα διαζύγιο και ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Και μετά έκανα μια ταινία που λεγόταν ‘The Break-Up’. Απλά είχα φτάσει προς το τέλος. Και σκεφτόμουν ότι πρέπει να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο. Ας τελειώσουν όλα και ας ξεκινήσει κάτι καινούριο. Και λειτούργησε τέλεια”, είπε η σταρ

Η Jennifer Aniston και ο Brad Pitt είχαν ανακοινώσει ότι χωρίζουν μετά από πέντε χρόνια γάμου το 2005 με το διαζύγιό τους να βγαίνει τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς. Το ζευγάρι από τότε έχει κρατήσει φιλικές σχέσεις με τον ηθοποιό να πηγαίνει στο πάρτι για τα 50α γενέθλια της Aniston αλλά κι εκείνη να τον αποκαλεί ως έναν από τα “φιλαράκια” της.

Κάποια στιγμή το πρώην ζευγάρι είχε κάνει ένα live βίντεο για φιλανθρωπικό σκοπό κατά τη διάρκειας της καραντίνας, με την Aniston να δηλώνει τότε: “Ήταν πολύ διασκεδαστικό. Μιλάμε δεν υπήρχαν παράξενα συναισθήματα όσο κάναμε το βίντεο, ίσως μόνο από όσους το βλέπανε και ήθελαν να υπάρχουν τέτοια συναισθήματα. Εμείς διασκεδάσαμε και είχε γίνει για καλό σκοπό”.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στην DeGeneres, η Aniston είχε πει πως θεωρεί ότι και οι δύο γάμοι της ήταν πετυχημένοι παρά το γεγονός ότι οδηγήθηκαν σε διαζύγιο. “Όταν τέλειωσαν ήταν μια επιλογή γιατί επιλέξαμε να είμαστε ευτυχισμένοι και μερικές φορές η ευτυχία δεν υπάρχει υπό τις ίδιες συνθήκες” είπε για τους γάμους με τον Pitt και τον Justin Theroux εξηγώντας ότι “υπήρχαν σκαμπανεβάσματα και προφανώς δεν ήταν όλες οι στιγμές τέλειες”.

“Αυτή είναι η ζωή μας και δεν θα έμενα σε μια κατάσταση από φόβο. Φόβο να είμαι μόνη. Φόβο να μην μπορώ να επιβιώσω. Να μείνω σε ένα γάμο βασισμένη στον φόβο είναι σαν να να κάνεις ζημιά στη μία και μοναδική ζωή σου. Όταν έχεις δουλέψει για αυτό και δεν φαίνεται ότι υπάρχει επιλογή να λειτουργήσει, τότε είναι εντάξει. Δεν είναι αποτυχία. Έχουμε τόσα κλισέ που πρέπει να αναθεωρήσουμε”, είχε πει το 2019.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play