Παπαδημούλης: Τα έθιμα που αφαιρούν ζωές πρέπει να “πεθάνουν”

Παπαδημούλης: Τα έθιμα που αφαιρούν ζωές πρέπει να “πεθάνουν”
Ο Δημήτρης Παπαδημούλης για τον θάνατο του 53χρονου εικονολήπτη και τον σοβαρό τραυματισμό 8χρονης από την Θήβα.

Θέση στο θέμα της απώλειας της ζωής του εικονολήπτη στην Καλαμάτα και του τραυματισμού του παιδιού στις Θεσπιές από αδέσποτη σφαίρα, παίρνει ο Δημήτρης Παπαδημούλης. «Ο εικονολήπτης που έχασε την ζωή του στην Καλαμάτα και η 8χρονη που δίνει μάχη για τη ζωή, μας θέτουν προ των ευθυνών μας. Τα έθιμα που αφαιρούν ζωές, πρέπει να “πεθάνουν”.

Με την συμβολή και της ηγεσίας και της κοινωνίας. Ας χαθούν καλύτερα κάποιες ψήφοι, παρά να χαθούν κι άλλες ζωές!», καταλήγει στην ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Παπαδημούλης.

Η ανάρτηση του Δημήτρη Παπαδημούλη στο twitter:

Νωρίτερα θέση για το νεκρό εικονολήπτη στην Καλαμάτα πήρα και ο Ευάγγελος Αντώναρος, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο δήμαρχος Καλαμάτας για το έθιμο που στέρησε τη ζωή στον 53χρονο.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Μαθαίνω από διάφορες πηγές ότι στη Πελοπόννησο — ακόμη και στη Μεσσηνία — έχει δημιουργηθεί σάλος από τη δήλωση του δημάρχου Καλαμάτας που είναι υποψήφιος περιφερειάρχης με τη ΝΔ. Ο δε εν λόγω κυριούλης ούτε που διανοείται να ανασκευάσει τη δήλωση του. Τα αποτελέσματα θα τα δει στη κάλπη σε τέσσερις εβδομάδες. Εγώ πάντως καλώ όλους τους φίλους μου να του ρίξουν μαύρο στη κάλπη».

Ο άτυχος Κώστας Θεοδωρακάκης, ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός», του site messinianews και εικονολήπτης, έπεσε νεκρός την Κυριακή του Πάσχα, χτυπημένος από σαΐτα την ώρα που η κάμερά του μετέδιδε ζωντανά το έθιμο του σαϊτοπόλεμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play