Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Μοίρασε 269.500 ευρώ σε συλλόγους και για… φωτοτυπίες

Ελευθερία Χατζηγεωργίου: Μοίρασε 269.500 ευρώ σε συλλόγους και για… φωτοτυπίες
Η Ελευθερία Χατζηγεωργίου πήρε το στυλό της και άρχισε να υπογράφει.

Σε μπαράζ υπογραφών αποφάσεων με τις οποίες μοιράζονται 203.000 ευρώ σε πολιτιστικούς συλλόγους, φορείς αλλά και για… φωτοτυπίες προχώρησε η νέα υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου.

Να αναφέρουμε, ότι η κ. Χατζηγεωργίου πριν από λίγο καιρό πήρε τη θέση της Κατερίνας Νοτοπούλου η οποία ρίχθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ στη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου με την Ελευθερία Χατζηγεωργίου


Βαδίζοντας στα χνάρια της προκατόχου της, Κατερίνας Νοτοπούλου, η οποία μοίραζε πεντοχίλιαρα λίγο πριν αποχωρήσει από τη θέση της προκειμένου να επικεντρωθεί στην υποψηφιότητα για τη δημαρχία της Θεσσαλονίκης, η κ. Χατζηγεωργίου πήρε την Τρίτη το στυλό και άρχισε να βάζει υπογραφές μοιράζοντας κρατικό χρήμα, όπως δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος».

Στις πέντε αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη Διαύγεια προβλέπεται:

  • Ποσό 1.500 ευρώ στον πολιτιστικό σύλλογο «Αβάντες» από το Άβατο Ξάνθης «για χρηματοδότηση διοργάνωσης πολιτιστικής δράσης». Μάλιστα, η αίτηση του συλλόγου κατατέθηκε την ίδια ημέρα με την έγκρισή της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

  •  Ποσό 1.500 στη «Ροή ΚΟΙΝΣΕΠ», η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα που αφορούν την προστασία και προάσπιση των δικαιωμάτων του ανθρώπου. Μάλιστα, το αίτημα είχε κατατεθεί επί ημερών Νοτοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

  • Ποσό επιχορήγησης 10.000 ευρώ στο Thessaloniki Pride. Το αίτημα είχε υποβληθεί επί υπουργίας Νοτοπούλου στις 6 Φεβρουαρίου. Το ποσό -όπως αναγράφεται- θα διατεθεί «για χρηματοδότηση διοργάνωσης πολιτιστικής εκδήλωσης».

Η Κατερίνα Νοτοπούλου με την Ελευθερία Χατζηγεωργίου


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

  • Ποσό έως 10.000 ευρώ σε εταιρεία της Θεσσαλονίκης για να βγάζει φωτοτυπίες για το γραφείο του νομικού συμβούλου του υφυπουργείου, ενώ -λογικά- θα υπάρχει κάποιο φωτοτυπικό μηχάνημα στο Διοικητήριο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ 

  • Ποσό 180.000 ευρώ στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας της οποίας προΐσταται η ίδια για την τακτική επιχορήγησή της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play