Εφημερίδα των Συντακτών σε Πολάκη: “Αρκουδιάρης και αρκούδα μαζί σ’ ένα σώμα”

Εφημερίδα των Συντακτών σε Πολάκη: “Αρκουδιάρης και αρκούδα μαζί σ’ ένα σώμα”
Νέα επίθεση από την Εφημερίδα των Συντακτών στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη.

Με ένα άκρως ειρωνικό κείμενο για τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, επιμένει στην κόντρα η «Εφημερίδα των Συντακτών». Αν και φίλα προσκείμενη προς τον ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνηση, η «ΕφΣυν» άνοιξε πόλεμο με το άρθρο του Δημήτρη Νανούρη που χαρακτήριζε «σαχλαμαρόμαγκα» τον Παύλο Πολάκη, συνέχισε με το άρθρο του Σωτήρη Μανιάτη πως «έπρεπε να έχει πάει σπίτι του εδώ και καιρό» και επανέρχεται σήμερα, με το πιο σκληρό ως τώρα κείμενο κατά του έμπιστου υπουργού και φίλου του Αλέξη Τσίπρα.

«Αρκουδιάρης και αρκούδα μαζί σ’ ένα σώμα», γράφει συγκεκριμένα ο Δημήτρης Νανούρης, που εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. «Η διάκριση των εξουσιών στενεύει» τον «ψηλέα και ανοικονόμητο» Κρητικό που «άστοργη μοίρα» έβαλε στην θέση αυτή, ενώ «εκείνος επιμένει να παριστάνει τον εισαγγελέα», γράφει.

Eurokinissi


«Εκλιπαρεί τους συντρόφους του να βάλουν πέντ’-έξι στη φυλακή, μπας και διασωθεί το κόμμα στην κάλπη, αλλά φοβάμαι πως δεν αρκούν», επισημαίνει το άρθρο και αναφέρει επίσης τα διπλά βιβλία που έχει παραδεχτεί πως κρατούσε ως δήμαρχος Σφακίων, τα «βοθροκάναλα» που συνεχώς καταγγέλλει, την ΕΡΤ και την παρωδία συνέντευξη που έδωσε μετά την αποκάλυψη του Πρώτου Θέματος για το δάνειο και την μαγνητοφώνηση Στουρνάρα, το ίδιο το δάνειο που πήρε ο Παύλος Πολάκης.

Επισημαίνει ακόμα τον τρόπο του υπουργού να απαντά σε φίλους και εχθρούς μέσω facebook, ανορθόγραφα και ασύντακτα: «Συνειδητά ασελγεί στις λέξεις. Θα μπορούσε να προσλάβει δακτυλογράφο με στοιχειώδεις γνώσεις ορθογραφίας, συντακτικού και στίξης. Αμ δε! Θεωρεί την αγραμματοσύνη μαγκιά».

Γεμάτο ειρωνεία και το κλείσιμο του άρθρου, με αναφορές στην πρόσφατη κόντρα του Πολάκη με τον Σαββόπουλο:

«Ακολούθησε ο παντελώς άσημος Σαββόπουλος. Απόλαυσε το δικό του πεντάλεπτο, λέγοντας ότι ο Πολλάκις “μοιάζει με αρκουδιάρη”. Συμφωνώ εν μέρει με τον Νιόνιο. Αρκουδιάρης μεν, σε κρίση ταυτότητος δε. Φαντασιώνεται πως είναι η αρκούδα. “Ο αρκουδιάρης κι η αρκούδα μαζί σ’ ένα σώμα”, που τραγουδούσε ο Τζιμάκος».

  • Το σχετικό δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play