Κατερίνα Μπακογιάννη: “Πιο αναγκαίο από ποτέ το Ποτάμι σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα”

Κατερίνα Μπακογιάννη: “Πιο αναγκαίο από ποτέ το Ποτάμι σε μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα”
Η Κατερίνα Μπακογιάννη πραγματοποίησε τις πρώτες της δηλώσεις ως εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού. Τι είπε, παραλαμβάνοντας τα "ηνία" από τον Δημήτρη Τσιόδρα.

Κατερίνα Μπακογιάννη: Η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού, παρέλαβε σήμερα τα “ηνία” της θέσης από τον Δημήτρη Τσιόδρα. Στις δηλώσεις της, κατά την ανάληψη των νέων καθηκόντων της, τόνισε την αναγκαιότητα του κόμματος.

Η Κατερίνα Μπακογιάννη δήλωσε τα εξής:

“Είναι μια δύσκολη στιγμή για τη χώρα, με την ακροδεξιά να βρίσκεται ξανά σε άνοδο, τη ΝΔ να πηγαίνει όλο και πιο δεξιά και τον ΣΥΡΙΖΑ να επιβιώνει πατώντας πάνω σε διαλυμένες Κοινοβουλευτικές Ομάδες. Και σε αυτή τη στιγμή το Ποτάμι χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ”.

Ο απερχόμενος εκπρόσωπος Τύπου, Δημήτρης Τσιόδρας, ανέφερε τα εξής για την “αλλαγή φρουράς”:

“Θέλω να ευχηθώ στην Κατερίνα, την οποία ξέρω από τον χώρο της δημοσιογραφίας και είναι μια πραγματικά άξια συνάδελφος και νομίζω θα αναλάβει με πολύ, πολύ καλό και σοβαρό τρόπο την εκπροσώπηση, καλή επιτυχία και θα είμαι στο πλευρό της για οτιδήποτε χρειαστεί”.

Η Κατερίνα Μπακογιάννη παρουσιάστηκε σήμερα στον Τύπο, παρουσία των Σταύρου Θεοδωράκη, Γιώργου Μαυρωτά, αλλά και Σπύρου Λυκούδη βουλευτή και εκπρόσωπο των «Μεταρρυθμιστών» στο Ποτάμι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play