Τζανακόπουλος για προφυλάκιση Παπαντωνίου: “Διεφθαρμένο το παλιό πολιτικό σύστημα”

Τζανακόπουλος για προφυλάκιση Παπαντωνίου: “Διεφθαρμένο το παλιό πολιτικό σύστημα”
Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, με δηλώσεις του πήρε θέση για την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου.

Δηλώσεις για την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου έκανε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος. Ο υπουργός Επικρατείας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος αναφέρθηκε με τα χειρότερα λόγια στο παλιό πολιτικό σύστημα, αποκαλώντας μεταξύ άλλων “διεφθαρμένο”.

«Είναι μια κοινή ομολογία μεταξύ των πολιτών, αλλά κάθε φορά που η Δικαιοσύνη προχωρά και ολοκληρώνει τις διαδικασίες για τη δικαστική διερεύνηση των υποθέσεων, αποδεικνύεται σε όλο της το μέγεθος η διαφθορά, η διαπλοκή και ο εκφυλισμός του παλιού πολιτικού συστήματος».

Δεν θέλει άλλους… Παπαντωνίου ο Τζανακόπουλος

Παράλληλα, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος προανήγγειλε ότι σκοπός της Κυβέρνησης είναι να κάνει ό,τι χρειάζεται, προκειμένου στο μέλλον να μην υπάρξουν παρόμοια φαινόμενα. Σαν αυτό του Γιάννου Παπαντωνίου. Ή σαν του Άκη Τσοχατζόπουλου πιο παλιά.

«Το ελληνικό κράτος θα κάνει ότι είναι δυνατόν, έτσι ώστε να βοηθά στη διαλεύκανση τέτοιων υποθέσεων και να δημιουργεί όρους θεσμικής θωράκισης της πολιτείας για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στο μέλλον καθώς αυτά ακριβώς τα φαινόμενα έπαιξαν σπουδαίο ρόλο και στη χρεοκοπία της χώρας το 2010» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο.

Παπαντωνίου: Η πρώτη του δήλωση μετά την απόφαση προφυλάκισης

«Η εργαλειοποίηση της ελληνικής Δικαιοσύνης θέτει σε κίνδυνο της ίδια μας τη Δημοκρατία. Το δόγμα Πολάκη εφαρμόζεται γενικά» ανέφερε ο πρώην υπουργός στις κάμερες που του ζητούσαν μία δήλωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play