Θρίλερ με τη “σύλληψη” του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση

Θρίλερ με τη “σύλληψη” του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση
Μεγάλη σύγχυση επικρατεί για το εάν έχει συλληφθεί ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης με την ΕΛ.ΑΣ να διαψεύδει το γεγονός, αλλά κύκλους τη Χρυσής Αυγής να το επιβεβαιώνουν.

Μια νέα εξέλιξη έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, οι δηλώσεις του οποίου από το βήμα της Βουλής προκάλεσαν πολιτική αναταραχή και σοβαρές εξελίξεις στο εσωτερικό της Χρυσής Αυγής.

Ενώ νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής έχει συλληφθεί μετά την παραγγελία του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την διενέργεια έρευνας για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, τελικά η ΕΛ.ΑΣ διαψεύδει την είδηση της σύλληψής του.

Επικρατεί λοιπόν σύγχυση για το εάν τελικά ο κ. Μπαρμπαρούσης έχει συλληφθεί η όχι. Μάλιστα, οι πληροφορίες νωρίτερα ανέφεραν πως ο βουλευτής βρίσκεται ήδη στα χέρια της αντιτρομοκρατικής κάτι που επίσης δεν επιβεβαιώνεται.

Την ίδια ώρα αναφορές από το εσωτερικό της Χρυσής Αυγής που μιλούν για σύλληψη του βουλευτή μπερδεύουν ακόμα περισσότερο το ήδη θολό τοπίο.

Νωρίτερα, βλέποντας ότι κινδυνεύει με σύλληψη ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης έσπευσε να μαζέψει τα όσα απαράδεκτα είπε στη Βουλή με γραπτή δήλωση. Μάλιστα, και εκείνοι που τον χειροκροτούσαν από τη Χρυσή Αυγή όταν μιλούσε για στρατιωτικό πραξικόπημα, για συλλήψεις και για κεφάλια στις Πρέσπες, του γύρισαν την πλάτη και τον διέγραψαν από το κόμμα.

Και δεν διεγράφη από το κόμμα γιατί δεν συμφωνούν με τις απόψεις τους – άλλωστε τις χειροκροτούσαν – αλλά φοβούμενοι πως πλησιάζουν και για εκείνους οι χειροπέδες.

Όπως αναφέρει το σημερινό του παραλήρημα από το βήμα της Βουλής ήταν αυθόρμητες δηλώσεις και σε καμία περίπτωση δεν είχε σκοπό να αμφισβητήσει τη Συνταγματική Νομιμότητα. Βέβαια, στις δηλώσεις του ο κ. Μπαρμπαρούσης καλούσε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας να συλλάβουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Έλληνα πρωθυπουργό, αλλά αυτό δεν το θεωρεί αμφισβήτηση της συνταγματικής νομιμότητας και κάλεσμα για κατάλυση του πολιτεύματος.

Η γραπτή δήλωση του Κώστα Μπαρμπαρούση:

“Οι σημερινές αυθόρμητες δηλώσεις μου -τις οποίες ανακαλώ- επ’ ουδενί είχαν σκοπό να αμφισβητήσουν τη Συνταγματική Νομιμότητα. Δυστυχώς, έτυχαν δόλιας πολιτικής εκμετάλλευσης και παρερμηνείας και έδωσαν την αφορμή στην κυβέρνηση να εκθέσει εμένα προσωπικά και το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά και να καλύψει επικοινωνιακά το ξεπούλημα της Μακεδονίας.

Ξεπερνά κάθε όριο γελοιότητας η άποψη του ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένου, ότι σε μια τυχή δήλωσή μου, έκανα προπαρασκευαστικές ενέργειες για να καταλυθεί το Πολίτευμα!

Τονίζω ότι η προσήλωσή μου στη Συνταγματική Νομιμότητα, την οποία υπηρετώ ως εκλεγμένος μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας, από το έτος 2012, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν”.

Δείτε όμως στο παρακάτω τις δηλώσεις του κ. Μπαρμπαρούση τις αυθόρμητες δηλώσεις του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play