Βασίλης Λεβέντης: Έχουμε γίνει τσογλάνια που δίνουμε το όνομα “Μακεδονία”

Βασίλης Λεβέντης: Έχουμε γίνει τσογλάνια που δίνουμε το όνομα “Μακεδονία”
"Δυστυχώς, το Σκοπιανό έχει κλείσει" εκτίμησε ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας σε εκπομπή του epsilontv.

"Έχουμε γίνει τσογλάνια που δίνουμε το όνομα ‘Μακεδονία‘, όταν κάποιοι πολέμησαν για αυτήν", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βασίλης Λεβέντης, συμπληρώνοντας ότι "η λύση που θα δοθεί θα είναι προδοτική για τη χώρα".

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, του είπε πως η Ρωσία δεν θέλει λύση στο Σκοπιανό, αλλά πιέζει η Αμερική.

"Έχουμε γίνει Αμερικανάκια. Όσες φορές οι Αμερικανοί έχουν ανακατευτεί στα εθνικά μας θέματα, μας έχουν καταστρέψει. Ο Τσίπρας είναι εντολοδόχος πρωθυπουργός", σχολίασε.

Όσον αφορά το επεισόδιο στα Ίμια, ο κ. Λεβέντης σχολίασε ότι "εδώ οι Τούρκοι έριξαν ρωσικό αεροπλάνο, δεν θα χτυπήσουν πλοίο; Οι Τούρκοι έχουν γκριζάρει 17 νησιά, τα οποία θεωρούν δικά τους".

Ενώ σχετικά με την υπόθεση της Novartis, τόνισε ότι "η κυβέρνηση έφερε το θέμα χωρίς να το δέσει. Δεν έχει δεθεί κατηγορητήριο και γελοιοποιούνται όλοι για την υπόθεση αυτή".

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play