Μπάκιγχαμ: Όλα τα περίεργα αντικείμενα που βρέθηκαν κάτω από τα πατώματα (pics &vid)

Μπάκιγχαμ: Όλα τα περίεργα αντικείμενα που βρέθηκαν κάτω από τα πατώματα (pics &vid)
Η ανακαίνιση που γίνεται αυτήν την περίοδο στο Μπάκιγχαμ, έφερε στο φως της δημοσιότητας ευρήματα από τον προηγούμενο αιώνα.

Εργασίες ανακαίνισης πραγματοποιούνται στο παλάτι του Μπάκιγχαμ με το ύψος των εργασιών να φτάνει τα 370 εκατομμύρια λίρες. Αυτό όμως που προκαλεί εντύπωση είναι τα ευρήματα που ανακάλυψαν οι εργάτες κάτω από τα πατώματα του παλατιού. 

Μεταξύ αυτών, οι εργάτες βρήκαν πακέτα τσιγάρων και ένα απόκομμα εφημερίδας ηλικίας 130 χρόνων. Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο απόκομμα ήταν από την εφημερίδα Evening Standard.

Από την άλλη, τα τρία πακέτα τσιγάρων που βρέθηκαν ήταν των δημοφιλών εμπορικών σημάτων του 19ου και 20ου αιώνα, και συγκεκριμένα των Player Navy Cut, Woodbine και Piccadilly.

Τα αντικείμενα βρέθηκαν κατά τη διάρκεια έργου ανακαίνισης, που θα αντικαταστήσει τους σωλήνες ύδρευσης, 6,500 πρίζες, 500 τεμάχια ειδών υγιεινής και 20 μιλίων πλακιδίων.

Οι ειδικοί είχαν προειδοποιήσει ότι υπήρχε κίνδυνος πυρκαγιάς και μόλυνσης του νερού στο παλάτι, αφού η τελευταία φορά που το παλάτι είχε ανακαινιστεί ήταν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του ‘50, λόγω των φθορών που είχαν προκληθεί από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play