Ραχήλ Μακρή: Κουνάνε το δάχτυλο στην Δικαιοσύνη, αντί να είναι ισόβια στην φυλακή

Ραχήλ Μακρή: Κουνάνε το δάχτυλο στην Δικαιοσύνη, αντί να είναι ισόβια στην φυλακή
Πού στρέφει τα βέλη της η επικεφαλής του Μετώπου Νίκης.

Το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Αθηνών επέβαλε στον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέα Γεωργίου ποινή φυλάκισης δυο ετών με τριετή αναστολή για μια από τις τρεις πράξεις παράβασης καθήκοντος για τις οποίες κατηγορείτο.

Το Εφετείο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και του επέβαλε την ανώτατη ποινή με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα της έδρας Λάμπρου Πατσαβέλλα.

Με αφορμή την απόφαση αυτή, το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου, σε ανακοίνωσή του, ανέφερε πως «το παρασύστημα εξουσίας που εδράζεται στη συμμαχία Τσίπρα – Καραμανλή συνεχίζει να δίνει μάχες χαρακωμάτων», εγκαλώντας τον πρώην πρωθυπουργό για «απάτη» και για «εθνικό έγκλημα».

Δημόσια παρέμβαση έκανε και ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ο οποίος, με μία σειρά αναρτήσεων δέκα σημείων στο twitter, επέρριψε την ευθύνη για την καταδίκη στη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και σε αυτήν του Κώστα Καραμανλή, ενώ έκανε λόγο για «πολιτικό κυνήγι μαγισσών»., 

Η κα Ραχήλ Μακρή προχώρησε σήμερα στην ακόλουθη δήλωση: Ο εθνικός ολετήρας, ο ηθικός και φυσικός αυτουργός της καταστροφής της χώρας, με αφορμή την καταδικαστική απόφαση του Εφετείου Αθηνών για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, δήλωσε ότι το παρασύστημα εξουσίας που εδράζεται στη συμμαχία Τσίπρα – Καραμανλή, κρύβεται πίσω από την καταδίκη του Γεωργίου. 

Ο μοναδικός και αμετανόητος τ. Πρωθυπουργός του Δ.Ν.Τ που δεν ζήτησε ούτε μια φορά συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα δεινά που προκάλεσε ο ίδιος και το κόμμα του στην χώρα και τον ελληνικό λαό, τολμάει και κουνάει το δάκτυλο στην Δικαιοσύνη, αντί να βρίσκεται μέσα στην φυλακή για εσχάτη προδοσία, μαζί με όλους τους συνεχιστές τους που υπέγραψαν την μνημόνια και κατέλυσαν το Σύνταγμα με ένα νόμο και ένα άρθρο στο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα που πραγματοποίησαν όλα τα κόμματα της ρεμούλας και της διαπλοκής το καλοκαίρι του 2015.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play