Ο Τραμπ κατηγορεί τον πρώην διευθυντή του FBI ότι διέρρευσε πληροφορίες

Ο Τραμπ κατηγορεί τον πρώην διευθυντή του FBI ότι διέρρευσε πληροφορίες
Σχόλιο του Αμερικανού προέδρου στο Twitter.

Μία ημέρα μετά την κατάθεση του Τζέιμς Κόμεϊ, ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε τον πρώην διευθυντή του FBI “leaker” (πρόσωπο που κάνει διαρροές).

Ο Κόμεϊ στην κατάθεσή του στην Επιτροπή Πληροφοριών της Γερουσίας κατά την οποία κατηγόρησε τον Τραμπ ότι προσπάθησε να ακυρώσει τη διεξαγωγή μιας έρευνας και ότι είπε ψέματα για τον ίδιο και το FBI.

«Παρά τις τόσες ψεύτικες δηλώσεις και τα ψέματα, ολοκληρωτική και πλήρης δικαίωση και ΟΥΑΟΥ, ο Κόμεϊ είναι leaker!» έγραψε ο Τραμπ στο Twitter στα πρώτα σχόλιά του μετά τη χθεσινή ακρόαση της Επιτροπής Πληροφοριών της αμερικανικής Γερουσίας.

Χθες, ο Μαρκ Κάσοβιτς, νομικός εκπρόσωπος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε ότι ο Ρεπουμπλικάνος ηγέτης ποτέ δεν είπε στον πρώην επικεφαλής του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ ότι «χρειάζομαι αφοσίωση, περιμένω αφοσίωση».

Τόνισε μάλιστα ότι ο Τραμπ ποτέ δεν διέταξε είτε πρότεινε «τυπικώς ή ουσιαστικώς» στον Κόμεϊ να σταματήσει να ερευνά τον οποιοδήποτε, όπως τον πρώην σύμβουλο εθνικής ασφάλειας Μάικλ Φλιν.

Ο Κάσοβιτς, με ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την κατάθεση του πρώην διευθυντή του FBI στην Επιτροπή Πληροφοριών της αμερικανικής Γερουσίας, τόνισε ότι η ακρόαση του Κόμεϊ θεμελίωσε ότι ο Τραμπ δεν βρίσκεται στο στόχαστρο έρευνας για σύμπραξη με Ρώσους αξιωματούχους ή για απόπειρα παρακώλυσης της έρευνας του FBI.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play