Ντόναλντ Τραμπ: Ένας πρόεδρος μοναχικός, θυμωμένος και ανικανοποίητος

Ντόναλντ Τραμπ: Ένας πρόεδρος μοναχικός, θυμωμένος και ανικανοποίητος
Το CNN εξετάζει τη συμπεριφορά του προέδρου της Αμερικής μετά το πρώτο του ταξίδι εκτός συνόρων. "Σιγά σιγά ανακαλύπτει πως η προεδρία δεν είναι εύκολη υπόθεση", σημειώνει το αμερικανικό δίκτυο.

Το προφίλ του Ντόναλντ Τραμπ μετά το πρώτο του ταξίδι εκτός συνόρων προσπαθεί να σκιαγραφήσει το αμερικανικό δίκτυο CNN: “Παραμένει μοναχικός, θυμωμένος και χωρίς να είναι ικανοποιημένος με κανέναν”, σημειώνει στην ανάλυσή του.

“Ανακαλύπτει ότι η προεδρία δεν είναι εύκολη υπόθεση”, γράφει τo CNN ενώ συνομιλεί και με ανθρώπους που τον συναναστρέφονται.

“Τον βλέπω να απομονώνεται συναισθηματικά. Εχει πάρει βάρος. Δεν έχει κανέναν που να εμπιστεύεται”, είπε στο αμερικανικό δίκτυο άνθρωπος που μιλά με τον πρόεδρο.

Το ερώτημα, συνεχίζει ο ίδιος, είναι το αν ο Τραμπ αντιλαμβάνεται το μέγεθος των όσων αντιμετωπίζει ή αν θα είναι ξανά «υπερόπτης και ξεροκέφαλος». Πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι το μόνο που έκανε αυτό το ταξίδι «ήταν να πατήσει το κουμπί της παύσης».

Ο Τραμπ επέστρεψε σε ένα κλιμακούμενο χάος στο θέμα των επαφών με τη Ρωσία, μία μάχη για το νομοσχέδιο της υγείας, αλλά και μία σημαντική απόφαση για τον επόμενο διευθυντή του FBI, σημειώνει το CNN.

«Υπάρχει κάποια ελπίδα ότι τώρα θα αναγκαστεί να ηρεμήσει. Ακούει πραγματικά μόνο όταν είναι ”πεσμένος”», σημειώνει μια πηγή. Κάποιοι από τους φίλους του παραπονιούνται ότι του δίνουν κακές συμβουλές, νομικές και πολιτικές. «Κανείς δεν του λέει πώς λειτουργούν τα πράγματα, τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει. Κανείς δεν έχει αρκετό έλεγχο, ή ασφάλεια, να το κάνει αυτό», σημειώνουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play