Σύνοδος του ΝΑΤΟ: Εννιά πρώτες Κυρίες και ένας… πρώτος Κύριος (pics)

Σύνοδος του ΝΑΤΟ: Εννιά πρώτες Κυρίες και ένας… πρώτος Κύριος (pics)
Ο σύζυγος του Πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου ανάμεσα στην Μελάνια, την Ερντογάν και τις άλλες πρώτες κυρίες στη σύνοδο του ΝΑΤΟ.

Στην οικογενειακή φωτογραφία των συζύγων των ηγετών στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. ήταν όλες εκεί. 

Η νέα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Τρονιέ, η σύζυγος του Ερντογάν και η οικοδέσποινα του Βελγίου, έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Αυτός όμως που κέρδισε τα βλέμματα ήταν ο Πρώτος Κύριος του Λουξεμβούργου, ο Γκοτιέ Ντεστενέ, ο οποίος συνόδευε τον σύζυγό του και πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου Χαβιέ Μπετέλ.  

Ο Ντεστενέ στάθηκε χαμογελαστός ανάμεσα στις Πρώτες Κυρίες διεκδικώντας τη δική του θέση με άνεση. 

Απο τα αριστερά διακρίνοινται: Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριγκίτε Μακρόν, στην παρθενική της εμφάνιση, η Εμινέ Γκουλμπαράν Ερντογάν, η βασίλισσα Ματίλντε του Βελγίου, η Ίγκριντ Σολύλερουντ, σύντροφος του Γιενς Στόλτενμπεργκ, η σύζυγος του Βούλγαρου προέδρου Ντεσισσλάβα Ράντεβα, η Αμελί Ντερμπράουντρενγκιεν, σύζυγος του πρωθυπουργού του Βελγίου, η Σλοβένα Πρώτη Κυρία Μότζα Στρόπνικ, η Ισλανδή Τόρα Μάργκρετ Μπαλντβίνσδοτίρ και ο Πρώτος Κύριος, σύζυγος του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου, Γκοτιέ Ντεστενέ. 

Ο 42χρονος Ξαβιέ Μπετέλ είχε συνάψει σύμφωνο συμβίωσης από το 2010 με τον Βέλγο αρχιτέκτονα Γκοτιέ Ντεστενέ. Παντρεύτηκαν το 2015. Ο Μπετέλ έγινε ο πρώτος ηγέτης χώρας που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό του εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play