Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό συνεργών του βομβιστή στο Μάντσεστερ

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό συνεργών του βομβιστή στο Μάντσεστερ
Ενδεχομένως κάποιοι να βοήθησαν τον Σαλμάν Αμπέντι να κατασκευάσει τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Πηγή που είναι ενήμερη για την πορεία των ερευνών από τη βρετανική αστυνομία, ανέφερε ότι οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τους συνεργούς που ενδεχομένως βοήθησαν τον Σαλμάν Αμπέντι να κατασκευάσει τον εκρηκτικό μηχανισμό που πυροδότησε με αποτέλεσμα να σκοτώσει 22 ανθρώπους σε συναυλία στο Μάντσεστερ τη Δευτέρα. 

“Το ερώτημα είναι: ενεργούσε μόνος του ή ανήκε σε δίκτυο προσώπων που ήθελαν να σκοτώσουν. Σε αυτό επικεντρώνεται η έρευνα” επισήμανε στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters η πηγή, που δεν θέλησε να κατονομαστεί. 

“Η ανησυχία είναι ότι ενδέχεται να υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω που τον βοήθησαν να φτιάξει τη βόμβα. Το να κατασκευάσει κανείς αυτούς του είδους τον εκρηκτικό μηχανισμό απαιτεί ειδικές γνώσεις και ικανότητες”, πρόσθεσε η ίδια πηγή, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Νωρίτερα, η Manchester Evening News μετέδωσε ότι η αστυνομία έκανε εισβολή σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο του Μάντσεστερ. Όπως έγινε γνωστό, στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία, δυνάμεις του στρατού και η πυροσβεστική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play