Κικίλιας: Θηλιά για τους Έλληνες η γραβάτα του Τσίπρα

Κικίλιας: Θηλιά για τους Έλληνες η γραβάτα του Τσίπρα
Εξηγεί γιατί η Νέα Δημοκρατία καταθέτει άλλα αντίμετρα.

Θηλιά για τους Έλληνες θα είναι γραβάτα του Αλέξη Τσίπρα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.

“Η γραβάτα του κ. Τσίπρα θα είναι η θηλιά για όλους τους Έλληνες, γιατί είναι θηλιά για την ελληνική οικονομία τουλάχιστον μέχρι το 2021. Αυτήν την δύσκολη και κακή μέρα για τους Έλληνες, βάλλονται οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι χαμηλόμισθοι, τα φτωχότερα νοικοκυριά και οι ελεύθεροι επαγγελματίες”, είπε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού πως έρχονται καλά νέα για το ζήτημα του χρέους.

“Η αλήθεια είναι ότι χωρίς αυτούς η χώρα θα είχε βγει από τα μνημόνια το 2014, είχε ήδη πάρει πιστοληπτική γραμμή, ήταν έτοιμη να βγει από τα μνημόνια και η πραγματική οικονομία της αγοράς βάδιζε σε καλύτερα μονοπάτια”, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς γιατί η Νέα Δημοκρατία λέει όχι στα αντίμετρα και καταθέτει άλλα αντίμετρα εξήγησε πως “αυτά που καταθέτουμε είναι σήμερα, είναι τώρα, είναι πραγματικότητα, με μία αποδοχή της τροπολογίας από την κυβέρνηση και μία υπογραφή γιατί είναι επί των πλεονασμάτων που λέει για φέτος. Ποιος χριστιανός μπορεί να πιστέψει ότι το 2021 θα έχουμε 5,6% πλεόνασμα για να μπορεί ο κ. Τσίπρας, ή όποιος είναι τότε, να εφαρμόσει αυτά τα αντίμετρα. Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, ισούται με παράλληλο πρόγραμμα, ισούται με αντίμετρα και είναι πολιτικές μπούρδες”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play