Υπόθεση Μαντλίν: Στο φως νέα στοιχεία για την εξαφάνισή της

Υπόθεση Μαντλίν: Στο φως νέα στοιχεία για την εξαφάνισή της
Την πούλησαν σε σκλαβοπάζαρο στο Μαρόκο;

Πρώην αστυνομικός δίνει μία νέα τροπή στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν, καθώς –σύμφωνα με μία θεωρία του- η μικρή μπορεί να είχε απαχθεί και να πουλήθηκε σε μια πλούσια οικογένεια στο Μαρόκο.

Οι ερευνητές φοβούνται πως μπορεί να μεταφέρθηκε λαθραία με πλοίο στο Μαρόκο, αφότου εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από το ξενοδοχείο όπου έμενε με την οικογένειά της στην Πορτογαλία. 

Οι συμμορίες που εδρεύουν στην περιοχή της Μαυριτανίας στη Δυτική Αφρική, πωλούν συχνά νέους ως σκλάβους σε πλούσιες οικογένειες από τη Μέση Ανατολή. Ο Κόλιν Σάτον, πρώην ντετέκτιβ της Scotland Yard, δήλωσε στην εφημερίδα The Mirror: «Η γραμμή της Μαυριτανίας είναι σίγουρα μια πιθανότητα και πρέπει να την ερευνήσουμε». 

Η εφημερίδα ανέφερε επίσης, πως ένα παιδί «πανομοιότυπο» με την Μαντλίν, εθεάθη σε μια γνωστή διακίνηση λαθρομεταναστών στο Μαρόκο. Το ζευγάρι έστειλε email στην αστυνομία του Leicestershire, που πέρασε το μήνυμα στους συναδέλφους της στην Πορτογαλία, σύμφωνα με τα email που δόθηκαν στη δημοσιότητα το 2008. 

Οι ιδιωτικοί ντετέκτιβ που ασχολούνται με την υπόθεση, εξετάζουν τη θεωρία η Μαντλίν να μεταφέρθηκε στο Μαρόκο, αν και δεν είναι γνωστό αν κάνει το ίδιο και η αστυνομία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play