Σεξιστικό σχόλιο της ΟΝΝΕΔ για την Αναγνωστοπούλου – Πώς του απάντησε (pics)

Σεξιστικό σχόλιο της ΟΝΝΕΔ για την Αναγνωστοπούλου – Πώς του απάντησε (pics)
Με αφορμή την απάντησή της βουλευτού στις προκλητικές δηλώσεις Ντάισελμπλουμ.

Σάλος προκλήθηκε με το σχόλιο που ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης Εμμανουήλ Κούλας αναφερόμενος στο σχόλιο της Σίας Αναγνωστοπούλου περί “πουτ@@@@ς” του Νότου.

Ο κ. Κούλας έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter: “Η Αναγνωστοπούλου πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για “π@@@@να” του Νότου», κλείνοντας λίγο αργότερα τον λογαριασμό του. Η απάντηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση.

“Ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, χωρίς να αντιλαμβάνεται προφανώς, αυτός ο Άριστος, ότι οι λέξεις σε ένα πολιτικό σχόλιο είναι το όχημα για τη μετάδοση ενός πολιτικού μηνύματος, προβαίνει σε απαράδεκτη προσωπική επίθεση εναντίον μου. Με το ακραία σεξιστικό σχόλιο (κάνεις για τσατσά όχι για π@@@@@α) καθαρά ακροδεξιάς έμπνευσης, ο κύριος αυτός εκφράζει τη νεολαία της ΝΔ. Η ΝΔ τι λέει; Εν αναμονή…” έγραψε η κ. Αναγνωστοπούλου.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να αποδοκιμάσει έμπρακτα τις δηλώσεις

Να αποδοκιμάσει έμπρακτα ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλα, για τα σχόλια που έκανε σε βάρος της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σίας Αναγνωστοπούλου, σχετικά με όσα είπε για τον επικεφαλής του Γιούρογκρουπ Γερούν Ντάϊσελμπλουμ, ζητεί το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

“Ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σχολιάσει ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλας, τα όσα είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου, για τον Γ. Ντάισελμπλουμ είναι χυδαίος και αποκρουστικός. Το στέλεχος της ΟΝΝΕΔ επιδόθηκε σε ένα άκρως σεξιστικό υβρεολόγιο, με αφορμή ένα πολιτικό σχόλιο της Σ. Αναγνωστοπούλου για τις υποτιμητικές και σεξιστικές δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup σχετικά με τους λαούς του Νότου της Ευρώπης» αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Καλούμε τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυρ. Μητσοτάκη, να αποδοκιμάσει έμπρακτα το στέλεχος της νεολαίας του κόμματός του. Σε διαφορετική περίπτωση, θα θεωρήσουμε ότι υιοθετεί τις απόψεις του”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play