Δεν θα πιστεύετε γιατί κανείς δεν προσλαμβάνει αυτόν τον άνδρα

Δεν θα πιστεύετε γιατί κανείς δεν προσλαμβάνει αυτόν τον άνδρα
Το όνομά του είναι Χουσεϊν. Σαντάμ Χουσεϊν. Και αυτή η σύμπτωση του έχει στερήσει τη δυνατότητα να πιάσει δουλειά. Διαβάστε την απίστευτη ιστορία του νεαρού Ινδού.

Μπορεί το όνομά σου να παίξει ρόλο στο αν θα προσληφθείς ή όχι σε μια εταιρεία; Μπορεί το όνομά σου να κάνει εκείνους που σε περνάνε από συνέντευξη να σε απορρίπτουν;

Αν σε λένε… Σαντάμ Χουσεϊν, τότε όλα γίνονται. Στην προκειμένη περίπτωση ο… ήρωας της ιστορίας την πάτησε και εξακολουθεί να “πληρώνει” το… όνομά του.

Κατάγεται από την πόλη Jamshedpur της Ινδίας. Σπούδασε μηχανικός στο πανεπιστήμιο και έκανε πάρα πολλές θυσίες για να πάρει το πτυχίο του. Κι όμως, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει από 40 εταιρείες και έχει ζητήσει δουλειά, κανείς δεν τον έχει προσλάβει επειδή το όνομά του είναι το ίδιο με τον πρώην ηγέτη του Ιράκ: Σαντάμ Χουσεϊν.

Ο νεαρός Ινδός δυο χρόνια μετά την αποφοίτησή του από τα Πανεπιστήμιο Tamil Nadu’s Noorul Islam όπου εξειδικεύτηκε ως μηχανικώς πλοίων αποφάσισε να επικοινωνήσει με τα τμήματα ανθρωπίνου δυναμικών ορισμένων εταιριών για να μάθε για ποιον λόγο τον έχουν απορρίψει.Κι όταν τον έμαθε αποφάσισε τότε να αλλάξει το όνομά του σε Σαϊντ. Ωστόσο αυτό έκανε χειρότερα τα πράγματα.

Διότι μπορεί το διαβατήριο, η ταυτότητα και η άδεια οδήγησης να άλλαξαν το όνομα, αλλά στο πτυχίο έγραφε ακόμα Σαϊντ. Κάτι που έκανε τις εταιρίες ακόμα πιο δύσπιστες και πλέον ο Σαϊντ (ή Σαντάμ) προσπαθεί να πείσει το πανεπιστήμιο που σπούδασε να του εκδώσει νέο πτυχίο με το νέο του όνομα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play