Ρέντσι σε Ντάισελμπλουμ: Καλύτερα παραιτήσου!

Ρέντσι σε Ντάισελμπλουμ: Καλύτερα παραιτήσου!
Μετά από τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup.

Οι απίστευτες δηλώσεις του Γερούν Ντάισελμπλουμ πως ο Νότος έφαγε τα λεφτά σε ποτά και γυναίκες και τώρα ζητάει βοήθεια, ξεσήκωσε αντιδράσεις.Μια από αυτές ήταν από τον Ματέο Ρέντσι ο οποίος κάλεσε τον πρόεδρο του Eurogroup να παραιτηθεί.

“Ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, έχασε την ευκαιρία να μείνει σιωπηλός. Σε συνέντευξή του σε γερμανική εφημερίδα είπε ανόητα αστεία-δεν βρίσκω καλύτερο όρο-ενάντια στις χώρες της νότιας Ευρώπης, ανάμεσά τους η Ιταλία και η Ισπανία. Νομίζω πως οι άνθρωποι σαν τον Ντάισελμπλουμ, που ανήκουν στο Ευρωπαικό Σοσιαλιαστικό Κόμμα, δεν αξίζουν τον ρόλο που κατέχουν. Καλύτερα είναι να παραιτηθεί. Γι’ αυτόν αλλά και την αξιοπιστία των ευρωπαικών θεσμικών οργάνων”, έγραψε σε ανάρτηση του στο Facebook ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός.

Και πρόσθεσε ότι “ο Γερούν είδε το κόμμα τους στις τελευταίες εκλογές να πέφτει από το 25% στο 5%. Εμείς ως ηγέτες της Ευρώπης που αγωνίζονται για να πάρουμε ακόμα και την ψήφο των στενών συγγενών μας είναι καιρός να έχουμε περισσότερη δημοκρατία παντού”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play