«Κάλεσμα» Καράογλου σε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι για μετεκλογική συνεργασία

«Κάλεσμα» Καράογλου σε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι για μετεκλογική συνεργασία
«Για τις ίδιες θέσεις, στο ίδιο υπουργικό τραπέζι» όπως σημείωσε ο βουλευτής της ΝΔ.

Μετεκλογικό «άνοιγμα» σε ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και ΔΗΜΑΡ έκανε την Παρασκευή ο Θοδωρής Καράογλου μιλώντας στο ρ/σ North της Θεσσαλονίκης, αναφέροντας πως σε ενδεχόμενη νίκη της ΝΔ στις επόμενες εκλογές  κ. Μητσοτάκης έχει η δεν έχει αυτοδυναμία θα απευθυνθεί στα φιλοευρωπαϊκά κόμματα για να φτιάξουν από κοινού κυβέρνηση.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέφερε ότι «ακόμη και να έχουμε αυτοδυναμία ο κ. Μητσοτάκης το έχει ξεκαθαρίσει θα αναζητήσουμε και από τα κόμματα ευρωπαϊκού χαρακτήρα ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ, Ποτάμι να κυβερνήσουμε μαζί Με Υπουργεία στο ίδιο υπουργικό τραπέζι». 

Στην ερώτηση αν η ΝΔ θα μπορούσε να απευθύνει πρόσκληση και στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καράογλου είπε «πως δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο διότι ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι μοιρασμένος σε δραχμολάγνους και ευρωπαϊστές. Σε εκείνους που έχουν ευρωπαϊκό προσανατολισμό θα μπορούσε ενδεχομένως υπάρχουν άνθρωποι στον ΣΥΡΙΖΑ που θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε», ενώ στην ερώτηση γιατί η ΝΔ δεν βάζει πλάτη τώρα στην κυβέρνηση για την διαπραγμάτευση , απάντησε : «Δεν έχουμε λόγο να βάλουμε πλάτη σε μια κυβέρνηση που παραπέει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play