Θα κέρδιζε άνετα τη δημαρχία της Νέας Υόρκης η Χίλαρι

Θα κέρδιζε άνετα τη δημαρχία της Νέας Υόρκης η Χίλαρι
Με ποσοστό 49% των ψήφων έναντι 30% του απερχόμενου δημάρχου, επίσης Δημοκρατικού Μπιλ ντε Μπλάζιο, σύμφωνα με δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Quinnipiac.

Θα κέρδιζε και με διαφορά η Χίλαρι Κλίντον τον δημαρχιακό θώκο της Νέας Υόρκης, εάν αποφάσιζε να θέσει υποψηφιότητα, σύμφωνα με δημοσκόπηση, η οποία ενισχύει την παραφιλολογία των τελευταίων ημερών. 

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές, θα ήταν η νικήτρια στις εκλογές για την δημαρχία της Νέας Υόρκης εξασφαλίζοντας ποσοστό 49% των ψήφων έναντι 30% του απερχόμενου δημάρχου, του επίσης Δημοκρατικού Μπιλ ντε Μπλάζιο, σύμφωνα με δημοσκόπηση του πανεπιστημίου Quinnipiac.

Αντιθέτως, εάν η Κλίντον δεν αποφάσιζε να ασχοληθεί εκ νέου με την πολιτική και δεν διεκδικούσε τον δημαρχιακό θώκο της Νέας Υόρκης, ο ντε Μπλάζιο θα επανεκλεγόταν απουσία άλλων υποψηφίων που θα μπορούσαν να τον απειλήσουν.

“Οι Νεουορκέζοι δεν λατρεύουν τον δήμαρχο Μπιλ ντε Μπλάζιο, όμως δείχνουν να τον προτιμούν σε σύγκριση με άλλες πιθανές επιλογές—με εξαίρεση την Χίλαρι Κλίντον, που είναι πιθανόν μια αδύνατη επιλογή” σχολίασε ο αναπληρωτής διευθυντής του Quinnipiac, Τιμ Μαλόι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play