Τα “μαζεύει” ο Τσίπρας για τον Σόιμπλε

Τα “μαζεύει” ο Τσίπρας για τον Σόιμπλε
Το Μαξίμου διαψεύσε το ότι η αναφορά του πρωθυπουργού πήγαινε προς τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών.

Μετά από την ιδιαίτερα αίσθηση που προκάλεσε η αναφορά του Αλέξη Τσίπρα για “όσους δεν είναι καλά στη ψυχή τους”, οι συνεργάτες του πρωθυπουργού θέλησαν να “μαζέψουν” γρήγορα την εν λόγω δήλωση και με το Μέγαρο Μαξίμου να ξεκαθαρίζει πως η αποστροφή του λόγου του κ. Τσίπρα δεν αναφερόταν στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η ίδια πηγή δε θέλησε παρ’ όλα αυτά να πει σε ποιον αναφερόταν ο πρωθυπουργός.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Τσίπρας ανέφερε νωρίτερα πως “εκείνοι που τούτες τις ημέρες μας κουνάνε και το δάχτυλο, στο όνομα των συμφωνιών, και απευθύνονται με ιταμό τρόπο στον ελληνικό λαό, να ξέρουν ότι πρέπει πρώτα να τηρούν αυτοί τις δεσμεύσεις τους και μετά να απευθύνονται σε εμάς”, είπε ο πρωθυπουργός, φωτογραφίζοντας τον κ. Σόιμπλε. 

Και συνέχισε σε ειρωνικό τόνο: “Εμείς, βέβαια” είπε ο πρωθυπουργός “μέρες που είναι, έχοντας και το πνεύμα των Χριστουγέννων, θα τους ανταποδώσουμε λέγοντάς τους Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή καρδιά. Να έχουν την ευλογία, να αισθάνονται καλά και να είναι ευτυχισμένοι στην ψυχή τους. Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε τα προβλήματα της Ευρώπης, ούτε τα προβλήματα του κόσμου ολόκληρου” κατέληξε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play