Ερασιτέχνης… ληστής: Πήγε για ληστεία στην τράπεζα πριν ανοίξει!

Ερασιτέχνης… ληστής: Πήγε για ληστεία στην τράπεζα πριν ανοίξει!
Μάλιστα, αντί να φύγει και να επιστρέψει αργότερα πηγαινοερχόταν νευρικά μέχρι να περάσει η ώρα με αποτέλεσμα να τον αντιληφθούν οι περαστικοί!

“Στράβωσε” πριν καλά καλά ξεκινήσει μια ληστεία τράπεζας στη Βιέννη, καθώς ο επίδοξος δράστης έφτασε στο υποκατάστημα… νωρίτερα και ενώ δεν είχαν καν ανοίξει οι πόρτες για τους πελάτες!

Νωρίς το πρωί της Τρίτης, ο 45χρονος επίδοξος ληστής εισήλθε στον προθάλαμο της τράπεζας, όπου βρισκόταν το ΑΤΜ, φορώντας κουκούλα και κρατώντας -κρυμμένο μέσα σε εφημερίδα- ένα όπλο (!). Ωστόσο, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία και όπως μεταδίδει το Associated Press, ο άνδρας έφτασε στην τράπεζα 15 λεπτά πριν αυτή ανοίξει τις κεντρικές της πόρτες για το κοινό.

Αντί όμως να αποχωρήσει από το σημείο, ο 45χρονος προσπάθησε να «σκοτώσει» την ώρα του περπατώντας νευρικά, με αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή των περαστικών, ορισμένοι από τους οποίους διέκριναν το -όχι και τόσο καλά- κρυμμένο όπλο του!

Μόλις ενημερώθηκαν για το περιστατικό οι αρχές έσπευσαν στο σημείο, συλλαμβάνοντας τον 45χρονο προτού εκείνος επιβιβαστεί στο κλεμμένο μηχανάκι που είχε σταθμεύσει έξω από την τράπεζα!!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play