Το Μαξίμου επιμένει: Η Σύνοδος του Βερολίνου θα γίνει

Το Μαξίμου επιμένει: Η Σύνοδος του Βερολίνου θα γίνει
"Αλαλούμ" με το λεγόμενο "Washington Group". Δεν θα γίνει ποτέ συνάντηση για το χρέος, τονίζει το Βερολίνο. Άγνοια περί ματαίωσης δηλώνει ο Τσακαλώτος.

Την ώρα που το Γερμανικό ΥΠΟΙΚ διατυμπανίζει σε όλους τους τόνους πως δεν θα γίνει ποτέ Σύνοδος για το ελληνικό ζήτημα, επισημαίνοντας πως προέχει η ολοκλήρωση της αξιολόγησης και πως τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν τίθεται ζήτημα βιωσιμότητας του χρέους, η κυβέρνηση αντιδρά κάπως έτσι: Συνάντηση θα γίνει!

Πληροφορίες του www.pagenews.gr τονίζουν ότι το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει ότι ματαιώθηκε το λεγόμενο “Washington Group” και τονίζουν πως η Σύνοδος του Βερολίνου για την Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί κανονικά.

Την ίδια ώρα, στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και πηγές, τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο ΜΝΙ, το οποίο πρώτο χθες αποκάλυψε ότι “ψήνεται” Σύνοδος με “γραμμή” Σόιμπλε την ερχόμενη Παρασκευή.

Από την πλευρά του άγνοια για τις πληροφορίες περί ματαίωσης της μίνι Συνόδου δήλωσε και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Προσερχόμενος στην Βουλή για την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ και ερωτώμενος σχετικά από δημοσιογράφους, ο ΥΠΟΙΚ είπε ότι «από όσα ξέρω η Διάσκεψη για το χρέος θα γίνει, προσθέτοντας ότι δεν έχει ενημέρωση για ενδεχόμενη ακύρωσή της.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν προσδιόρισε το πότε θα γίνει η συζήτηση για το ελληνικό χρέος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play