Με τιμές αρχηγού κράτος το τελευταίο αντίο στον Κωστή Στεφανόπουλο

Με τιμές αρχηγού κράτος το τελευταίο αντίο στον Κωστή Στεφανόπουλο
Θα ακολουθήσει η ταφή στην Πάτρα.

Όλος ο πολιτικός κόσμος και όχι μόνο έχει σπεύσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Παλαιού Ψυχικού, για να πει το “τελευταίο αντίο” στον Κωστή Στεφανόπουλο, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 90 ετών, αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν από επιπλοκές πνευμονίας.

Αυτή την ώρα τελείται με τιμές αρχηγού κράτους η εξόδιος ακολουθία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας. Θα ακολουθήσει η ταφή στην Πάτρα, τη γενέτειρά του, στο Δημοτικό Κοιμητήριο της πόλης, η οποία υπήρξε ο τόπος για να αναδειχθεί και να καθιερωθεί τόσο στον επαγγελματικό και πολιτικό στίβο.

Παρόντες είναι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, πρώην υπουργοί, βουλευτές, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου κ.α.

Από νωρίς στο προαύλιο του ιερού ναού βρίσκεται το τιμητικό άγημα της Προεδρικής Φρουράς, ενώ πλήθος κόσμου έχει ήδη συγκεντρωθεί για το τελευταίο αντίο στον «ευπατρίδη της πολιτικής».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play